Hány éves kortól engednétek el lányotokat a barátaival egy este 6 órától reggel 6-ig tartó fesztiválra?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 11:05
21/24 anonim válasza:
14 évesen engem is elengedtek már szüleim, mivel megbíztak bennem, és soha nem csalódtak! Elvittek és értem jöttek, egyedül nem mászkáltam sehova. A barátaimat ismerték, többször jártak előtte nálunk, tudták, kivel, hol vagyok. Normális, felelősségteljes viselkedés persze kell.
22/24 anonim válasza:
18 éves kor alatt semmiképpen. Max 17 és fél éves korban talán..
14 éves lányt? Discoba se nem még hogy fesztiválra. Barátnőkhöz elmehetne ott aludni és ennyi.
23/24 ßđkan válasza:
Szerintem 14 évesen semmiképpen se!!!!!!!!!!!!!!!!!
24/24 stevejones válasza:
Fesztiválra? SOHA! Katolikus bálra, cserkészbuliba, egyéb erkölcsös helyekre: IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!