Hány éves kortól engednétek el lányotokat a barátaival egy este 6 órától reggel 6-ig tartó fesztiválra?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 11:05
12/24 anonim válasza:
17-18. 14 évesen biztos, hogy nem.
13/24 anonim válasza:
14 nekem is korai lenne. Max. ottalvós buliba, ahol ismerem a vendéglátókat...
15/24 anonim válasza:
14?? Szó sem lehetne róla.. 16-17.
16/24 anonim válasza:
Én 16évesen se engedném el reggel 6-ig tök mindegy kikkel megy. Annyi mindent hallani. Max akkor ha megy vele nagykorú fiú aki nem iszik és figyel rá!
17/24 anonim válasza:
Szerintem, ha ilyen közel van, megbízható a gyermek és normális társasággal megy (ahol lehetőleg idősebbek is vannak, akik ha gond van segítenek) akkor elengedheted.:) Idősebbek alatt nem szülőre gondolok, hanem mondjuk idősebb testvér, vagy haver.
18/24 xMikeRemx válasza:
18év alatt ilyen fesztikre sose engedném el a gyerekemet nemtől függően sem. Maximum olyan helyekre ahol kultúráltan lehet szórakozni,nem állat módra.Persze fontos az is hogy kivel megy el,de ha látod rajtuk hogy milyenek a barátai alap dolognak érzem azt,hogy engedem a találkozást velük vagy nem.Feltételezem ha folyamatosan találkoznak egymással akkor nem lehetnek vészesen linkek.De ki van zárva hogy felnőtt felügyelet nélkül elengedjem bárhova is.Nem játék a mostani világ.
19/24 anonim válasza:
Hűha...
Engem a helyi diszkóba anyukám még 14 éves korom előtt elengedett. És hajnalig maradhattam, ő jött reggel értem.
30 vagyok, igaz az nem most volt, de akkor is voltak már veszélyek (drog, maffia, ittas vezetés, stb..).
Meglepően konzervatív válaszokat láttam, nem tudom, hogy a válaszadóknak van-e már gyermeke, és az irántuk érzett féltés adta ezeket a válaszokat, vagy csak emlékeznek, hogy ők milyenek voltak fiatalon?
Az biztos, hogy az átlag mai tiniket (12-17éves) nem úgy látom, hogy ilyen gondos szülők nevelik...
Nekem nincs gyerekem, de ha lenne, szeretném elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!