Ilyen helyzetben mit csináljak?
Én nagyon le vok maradva, részben a klímaxos apám miatt. 2000 forint zsebpénzt akarna adni. Mások, akik ennyi idősek, hetente kapnak ennyit, legalább. Van aki, heti 5 ezret. Van aki megkapja a családi pótlékot is. És én öjjek ki évi 24 ezerből. Apám nem állja a shopping körútakat (nem költenék sokat, 3-4 havonta 3-4 ezer :S) de nem ad rá pénzt! Arra nem gondol, hogy én is szeretnék moziba menni meg hasonlók? Beszéltem vele, mindig mondja, maximum 2000 forint havonta. Amikor számonkérem rajta, akkor ja most nem érek rá; nincs zsebpénz, viselkedj rendesen (:S); nagy pénzem van csak, stb.... És nm vagyunk szegények, nem is átlagosak, hanem átlagon felüliek
Annyi esze sincs, hogy egyetemre (ORVOSI!!) tegyen félre pénzt. Másoknak a szemünk fénye (vagy vmi ilyesmi) meg hasonló dolgokba raknak pénzt. Én egy kalap szart SEM kapok. Még köszönömöt sem mond. Csicskáztat mindig, hozd ide ezt-azt, csináld meg ezt-azt. Beleköt abba, hogy hogyan csinálom, stb... Mások szerint is (pl., az ő nővére, keresztanyukám) szerint sem norm ez már amit művel)
Én viszem fel neki gépre az adatait, minden héten írok egy csomót. Nem kapok érte semmit. Még köszönömöt sem. Ha elmentem volna dolgozni, akkor 1,5 forintot kapok leütésenként. De ő nem enged el, mert nem és kész, mit feleselek má\\\\\\\\\\\\\\\' megin\\\\\\\\\\\\\\\'? (azért mert a nemre visszakérdeztem, hogy miért). Mondták többen is (felnőttek, akiknek meséli apa, hogy neki én csinálom ezt a géprevitelt), hogy miért nem kérek tőle pénzt. Nekem elég lenne egy köszönöm is...
Nem engedett el a nyáron SEHOVA! Nem enged ki a strandra sem! Ő tanított úszni, de nem enged el. A többiek már tavaly is kint voltak, de engem akkor sem engedett ki.
Van helyi gimi is, jó is lenne, kb 75% esélyem van, hogy felvegyenek. De én messzebb akarok menni, koleszba. Csupán az a bökkenő, hogy nem engedne.
Mit tehetek a koleszos ügyben?
És a fent említett dolgokkal mit kezdjek?
Nem akarok vele élni. Tudom csúnya dolog, de utálom az apámat!! Segítsetek!
Első válaszoló vagyok.
A gyökér te vagy,én se gyökereztelek le téged,nem tudom milyen jogon minősitesz.Választ kértél,és kaptál,ha nem tetszik,le vagy sajnálva.Ne itt legyen nagy szád,hanem apáddal szemben.Az már nem megy mi?Csak igy virtuálisan könnyü gyökerezni a másikat..
OFF: Az első és az előző válaszolónak: tanácsot kért, nem kioktatást, és jogosan szólt le téged, mert elég bunkó hangnemben írtál, és még a kérdéséhez a leírást sem olvastad el (vagy nem jutott el az agyadig, hogy nem engedik dolgozni)
Amúgy én a gyerekeimnek igenis szoktam adni azért pénzt, ha segítenek nekem valamit pluszban az alapfeladatokon túl .
2 gyerekes anyu (hamarosan 3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!