Kilencedikesek/tömegsport! Van olyan aki utálja még ezt?
Kézilabda jutott nekem tömegsportnak, és hányingerem van tőle, egyszerűen gyűlölöm. Ha valahol meghallom a kézilabdát, már a nem létező pánikrohamom is előjön :D bepöccenek és kész robbani tudnék.
Egyátalán nem tudok játszani, a csapatba meg profik vannak, ezért kiakadnak ha nem teljesítesz úgy ahogy kéne.
Hálisten nem sokszor dobják a labdát, mert tudják,hogy sz/r vagyok:D^^
De akkor is idegesítő,hogy olyanok osztják az észt, akik már 3-4 éve űzik ezt a sportot, tudom, hogy volt más lehetőség, de amire szerettem volna menni betelt, itt r/hadok ebbe a hülyeségbe.: D Öl az ideg.
Valaki hasonlóképp?:)
3 éve nem volt rajtad fürdőruha?:D
Hány kiló is vagy?:D
lány foci, fiú foci, kosár, röpi, úszás, futás, aerobik, kondi(van kondi terem), floorball, atlétika, tenisz, pingpong hirtelen ennyi jutott eszembe :)
#11-es voltam
aerobik,pingpong.
G/cijók: D^^
ismerős, bár én 11.es vagyok. egyszerűen utálok csapatsportokat csinálni, mert béna vagyok és lehúzom a csapatot és le vagyok cseszve érte...
16/L
Egyetlen egyszer találkoztam egy tornatanárral, aki mikor látta, milyen menthetetlenül béna vagyok a labdával, nem kényszerített rá, hogy próbáljak úgy tenni, mintha röplabdáznék a csapattal, hanem egy hasonlóan ügyetlen lánnyal együtt félreállított, adott egy labdát, és azt mondta, hogy csak ütögessük egymásnak, próbáljuk minél tovább a levegőben tartani a labdát. Igazán jól szórakoztunk, talán még ügyesedtünk is egy kicsit.
Talán nem véletlen, hogy ez a Gyógypedagógiai Tanárképzőn történt, a testnevelő alapképzettsége is gyógypedagógus volt. Ők szokva vannak hozzá, hogy mindenkivel onnan kell kezdeni, ahol az illető tart, különben nem mennének semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!