Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti elengednétek a...

Szülők! Ti elengednétek a lányotokat Franciaországba?

Figyelt kérdés
Egy projekt keretében menne, pár osztálytársával együtt, és családnál laknának...
2012. nov. 18. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi romániába mentünk ki idén nyáron tánccsoporttal.. 14l
2012. nov. 18. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen voltam egyedül én is először külföldön, szintén Franciaországban. Ő már 17 lesz, tavaly 17 évesen Csehországban voltam szintén egyedül, ami sokkal rizikósabb volt, mivel nem beszélek csehül :-) Szóval igen, engedd el! Ez egy maradandó élmény a számára. Persze azért informálódj előtte rendesen.
2012. nov. 19. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát nem biztos..

Biztosan kellőképpen utánajárnék , hogy s mint van ez.

Ha tanár is menne akkor biztosan elengedném, ha nem akkor megfontolnám,de ha megbízok benne akkor lehet hogy igen.

De 17 évesen nem biztos ,hogy van már annyira idős, persze már nem kisgyerek hozzá..Szóval lehet igen,lehet nem..

2012. nov. 23. 11:59
 14/14 anonim válasza:

Enged el, mindkettőtöknek jól jöhet a változás.

Osztálytársait is legaláb megismeri.

2012. nov. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!