Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi legyen az ilyen osztálytárs...

Mi legyen az ilyen osztálytárssal?

Figyelt kérdés
Folyton beárul mindig minden tanítónak,amikor ma szünetbe arról beszéltünk h egy tanító milyen szemét szó szerint elmondta neki stb 12/L én is meg ő is 7.-esek vagyunk MI LEGYEN A CSÚFNEVE ? valami amivel már egy kicsit mi is visszavághatnánk az a csúfnév lenne DE MI LEGYEN ??!
2012. nov. 14. 15:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Találjunk ki csúfneveket.

[link]

2012. nov. 17. 11:17
 22/26 anonim ***** válasza:
gratulálok most vetél el az életemből 2 percet ha kitaláltad azt a "csúfnevet" juttasd már vissza nekem a rád fecsérelt értékes időmet !!köszi!de hogy ne keljen előkerítened a rég elveszed szürkeállományod legyen a csajneve :"SemmI" mert ennek kb annyi értelme van mint a kérdésnek
2012. nov. 17. 14:32
 23/26 Kameko-san ***** válasza:

Oh, my God! Ez az életetek legfőbb problémája? De jó nektek. Most komolyan azzal akarsz visszavágni, hogy gúnynevet adsz neki? Piszkáltak téged valaha? Mert ha igen, akkor tudod, hogy milyen rosszul esik és nem csinálod. Ha meg még nem, akkor sem csinálod. Ez a gúnynév adás max alsóban a normális, 7.-ben már inkább ciki. Inkább ne beszéljetek előtte ilyen dolgokról, ennyi az egész.

13/L

2012. nov. 19. 19:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Meg kell kérni! Valahol azért Ő is nyalizik (ugyanez a korosztály vagyok, csak hatodikos) a tanárnak. Nekem is volt ilyen osztálytársam (de csak volt). Tényleg bajba kerültünk sokszor miatta. Nos, ehhez nem gúnynév kell, hanem hogy ÁLLÍTSÁTOK LE! Ha gúnynevet adtok neki, jobban fogja csinálni, tapasztalataim szerint. Nos, én midnen reggel odamentem hozzá, és megmondtam neki, ha bármi, amit teszünk eljut a tanárhoz, Őt fogjuk felelőssé tenni, és nem ússza meg szárazon. Nem mert beköpni, mert azért 18 az egy ellen.....egyenesen besz*rt, és megült a s*ggén. Ehhez nem gúnynév kell, hanem hatás!

Jöhettek a lepontozásokkal, nem érdekel!

Mert azért nem hinném, hogy itt a kérdezőt fikázó emberek annyira imádják/imádták a tanárokat!

Mi sem szeretjük őket, sőt! Ha egy szünetbe a német tanár meghallaná, hogy mit gondolunk róla, mint személyről, már az egész osztály ofőnökit kapott volna!

12/L (hatodikos)

2012. nov. 20. 17:12
 25/26 anonim ***** válasza:
2012. nov. 21. 16:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Árulkodni nem szép dolog,de csúfolódni sem.Legyetek kedvesebbek vele,és mondjátok el ,hogy máskor ne szóljon.
2012. nov. 22. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!