Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszoktól kérdezem. Te...

Kamaszoktól kérdezem. Te különleges vagy? Miben? Szerinted érettebb vagy a korodnál? Úgy érzed téged kevesen, vagy senki nem ért meg?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 16:21
1 2 3
 21/25 Kameko-san ***** válasza:

Különleges:

Nem, csak más, mint akik körülvesznek.

Miben (csak más, em különleges):

Nem szeretem a tuc-tuc zenéket, inkább a rock, a pop, lassú számok, hegedű és személyes kedvencem a zongora. (És nem csak amerikai és magyar számokat, szeretem a JRock-ot is) Egyszerűen nem tudok a sminkekről, a ruhákról és a hasonlókról huzamosabb ideig beszélni. Inkább a hobby-król, a tervekről, zenékről és hasonlókról. Ajándékba sem ruhákat és ékszereket szoktam kérni, hanem valami mást (idén pl. földgömböt). Imádok írni. Szeretem az animéket és a mangákat (persze nem mindet). Szeretem a történelmet. Nem igazán érdekelnek a fiúk. Nem szeretek a problémáimról beszélni vagy a figyelem középpontjában lenni. Kicsit visszahúzódó vagyok.

Megértés...:

Igazából nincs a közelemben (vagy nem ismerem) hasonló ember, mint én, vagy olyan, akiben nagyon megbíznék. Ezért nem tudom, hogy megértenek-e, de nem hiszem. (Meg nem is érdekel)

13/L

2012. nov. 19. 19:33
 22/25 anonim ***** válasza:

Nekem anyám azt mondja, hogy érettebb vagyok a koromnál, amit nem nagyon értek, bár az tény, hogy 'átugrottam egy korosztályt', mert ez a nyálas tini-maszlag nem jön be, sem a Twilight, sem a 1D meg az ilyenek, inkább metált meg rockot hallgatok.

Egyébként nem tartom magam különlegesnek.

Viszont meg nem értettnek igen, a festményeimet(nem vagyok túl nagy művész, de szeretek festeni meg rajzolni) álltalában kritizálják, mert nekem van egy sötét belső világom, amit szeretek a képeimben megjeleníteni.

2013. jan. 10. 01:32
 23/25 senior24 ***** válasza:
58%

"anyuék egy szem lánykája akit óvnak mindentől, de megkap mindent."

Mire vinnéd ha ök nem lennének?

2013. febr. 7. 18:08
 24/25 senior24 ***** válasza:
58%

Jo nyilván azt mondod h igenis sok mindenre,csak azért h nehogy már életképtelennek tünjél,vagy csak azért mondanád,mert nem tudod elviselni h valaki rákérdezett ilyen érzékeny témára,vagy megkérdeznéd h irigykedem e(pedig hál'Istennek önálló vagyok és tudok a saját s'ggemen sz'rni,és Isten mencs h olyan életképtelen emberke legyek aki csak azért viszi valamire,mert megvan a hát szele)vagy kinevetnél,mondván h h'lyeség amit beszélek(mert még szép h tagadod)vagy nem mondanál semmit,mutatva az illuziót h te milyen különleges vagy,és valószinüleg bosszankodva nézed ezeket a sorokat.És még sorolhatnám a lehetőségeket!De nem érdekel!

Tudod nem bántásbol,de uton utfélen csak ilyeneket hallok h "anyuci egyetlen szeme fénye vagyok akinek csak csettintenie kell és megkap mindent" aztán ha ha jön egy KICSI de télleg a legkisebb probléma is,akkor meg azt sem tudják h hogyan vinnyogjanak,meg futnak sirva anyucihoz,h például"be kell fizetni 5000 ft-ot","uristen elkenődött a sminkem",úristen az esőcsepptől,kicsit lelapult a hajam"Bmw helyett csak Audit kaptam" stb. stb stb.

Ahogy elnéztem éppen h nem nyávogtál.Neked ez a legnagyobb problémád?Mit szoljanak azok,akikből nem csinálnak a szülei elkényesztetett kis sz'rkupacot,akiknek tényleg vannak PROBLÉMÁI?

Mire lesztek ti képesek az életben egyedül,ha ne adj Isten már nem számithattok anyuciékra bármi is legyen az oka?

2013. febr. 7. 18:26
 25/25 anonim válasza:

Nem azt mondanám, hogy különleges vagyok csak keresem, hogy miben vagyok más. Sajnos mindenki azt mondja, hogy túlságosan is megakarok felelni mindenkinek és, hogy sosem vagyok elég jó önmagamnak. Hát khmm...van benne igazság. Az, hogy értebb vagyok-e a koromnál nem tudom, mivel, hogy ha a helyzet megkívánja tudok komoly, "érett" lenni, de amúgy meg olyan vagyok mint a többiek. Mindenkinek én vagyok a lelki kuka csak nekem nincs lelki szemetesem. Az érzelmeimet magamba tartom, csak egy idő után sajnos nem bírom. 14/L

u.i.: amúgy elég pozitív ember vagyok ;)

2014. dec. 19. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!