Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszoktól kérdezem. Te...

Kamaszoktól kérdezem. Te különleges vagy? Miben? Szerinted érettebb vagy a korodnál? Úgy érzed téged kevesen, vagy senki nem ért meg?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 16:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Különleges?

Mindenki különleges, mert mindenki más...

Miben?

Abban, hogy én én vagyok, amúgy mondhatni inkább átlagos vagyok. Beszállok a bulikba, szeretek beilleszkedni a társaságba, nem vagyok tehetséges különösebben semmiben...

Éretteb vagyok?

Bizonyos dolgokban szerintem igen. Olyan témák foglalkoztatnak, amik még a felnőttek nagy részét sem.

Megértenek-e?

Mindenki igyekszik megérteni, de szerintem senki nem ért igazán. A világnézetem, az elveim nagyon nem egyeznek meg az általánosságokkal.

2012. nov. 13. 21:20
 12/25 anonim ***** válasza:

Mindenki különleges, mert senki sem egyforma, és mindenki máshogy, másvalami miatt különleges. Szerintem nem vagyok érettebb a koromnál, bár mondták már ezt rólam, szerintem csak reális a gondolkodásom. Más vagyok, mint a legtöbb 16 éves lány, ezért nincs barátnőm, egy se. Nem is hiányzik. Sosem tudnék órákon át sminkeket, ruhákat próbálni, körmöt festeni a szivárvány minden színében, közben pasikról beszélni, és vihogni, vagy éppen részegen egy diszkó mögötti bokor alatt kefélni cigivel a számban. Sokkal jobban elvagyok egy olyan emberrel, akivel leülhetek zenélni, beszélhetünk az érzéseinkről, tervekről, érdeklődési körökről. És szerintem csak nagyon kevesen értenek meg, szám szerint ketten.

16/L

2012. nov. 14. 14:58
 13/25 anonim ***** válasza:
45%

Az vagyok 12/L

jobban focizok mint a Magyar férfi focicsapat egybevéve :)

és ez nem túlzás

2012. nov. 14. 15:59
 14/25 anonim ***** válasza:
35%
Eléggé. ^^ Cuki kis szeplőim vannak.. ^^ 18 éves vagyok,elvagyok jegyezve,dolgozok és a vőlegényemmel élek :DD Naa?? :D
2012. nov. 14. 18:49
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem érettebb vagyok a koromnál, de tudok hülyéskedni, és gyerekes vagyok néha, ami nem baj, hisz gyerek vagyok még.:DD Érdekel a jövőm, eldöntöttem, mivel szeretnék foglalkozni, milyen egyetemre megyek, ha felvesznek. ÉS NAGYON NAGYON KÖNYVMOLY VAGYOK! XDDD Harmadikos koromban a Harry Potter ötödik részét olvastam el (9 évesen 700 oldal kábéé...szerintem jó teljesítmény.:)) Olyanokat mondok másoknak, amikről még soha nem hallottak, szóval kicsit többet tudok, mint az átlag, mert nagyon sok mindennek utánanézek, ami érdekel. A nézeteimet, a véleményemet nem hangoztatom, szóval próbálok olyan lenni a korosztályom előtt, mint amilyenek ők, de még így is komoly vagyok, zárkózott, bár kezdek egyre több barátot szerezni.:) Zenékből kifejezetten kedvelem Vivaldi - Négy Évszakból a Telet, de nem olyan vagyok, hogy hazamegyek és indulhat Vivaldi, Mozart.xDD Meghallgatom az ilyeneket, nekem tetszik.:) Utálom a kétszínűséget, viszont hidegen hagy, hogyha kibeszélnek, mert vannak nekem igazi barátaim is ám.:) Jól tanulok, persze az én osztályom kivételesen jó képességű tanulás terén, ezért nem mindig lepődnek meg a teljesítményemen, de volt, hogy én kaptam egyedül 5-öst az osztályból. Nem dicsekedni szeretnék, csak megemlítettem. Nem vagyok Facebook függő, nem írom ki az üzenőfalamra, hogy "lájk ha szted csunya wok", és társait. Szó...ennyit akartam, kicsit hosszú lett.

11/L (nem sokára 12) 6.osztály

2012. nov. 14. 20:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
átlagosak vagytok. mind. első válaszolónk, -nevezzük Júliának- is teljesen átlagos, éppen úgy, mint eddigi utolsónk, Potter kisasszony. Lehet, hogy megnyugvással tölt el titeket a tudat, hogy szerfölött értelmesek vagytok és képesek vagytok tíz évesen kiolvasni egy vaskosabb regényt (melynek nyelvezete oly' bonyolult, hogy egy hatéves is könnyű szerrel végigrágná magát rajta) és most együttes erővel sugározzátok majd az antipatikus érzelmeket irányomban: ,,Micsoda egy megsavanyodott kamasz, nincs igaza, különleges vagyok, egyedi kis hópihe." De nem. Egyáltalán nem.
2012. nov. 15. 13:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Eh...különleges?

Nem, talán kissé átlag alatti vagyok.

Külsőleg eléggé visszataszító vagyok.

Személyiségem befagyasztja az összes sivatagot.

Különlegesnek semmiképp sem mondanám magam.Az életem szokványos semmi fantasztikumot nem lehet benne lelni.

De azért próbálok valamivel jobb lenni (ha már az égiek durván elrontották a "szépségem") magyarán a lehető legválasztékosabb próbálok lenni.

Nem megy.

2012. nov. 15. 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Potter kisasszony.xDDD Nem is mondtam magamat különlegesnek, csak érettebbnek.:) Szóval kérlek szépen, mutasd meg, hogy hol írtam, hogy különleges lennék. Sehol, na látod? Amúgy ha érdekel, egy kérdéshez kiírtam a korom. Senki nem hitte el, hogy 11 éves vagyok, úgy fogalmaztam meg a válaszaimat. Mondjuk a kérdező elhitte, hogy igazat mondok. Szóval az oldalon is néztek már idősebbnek a koromnál. Ennyit erről. Még egyszer: nem vagyok különleges, csak érettebb, mint a társaim, legalábbis nálunk, az én iskolámban ezt tapasztalom.!:))
2012. nov. 15. 18:38
 19/25 anonim ***** válasza:

Mindig is kölönc voltam, a saját magam világában éltem. Nem tettem semmit, mégis gyűlöltek általánosban, tettlegességig is fajult a bántalmazás. Tényleg nem adtam rá okot. A tanulmányom közepes volt, nem voltam egy zseni, de nem is bukdácsoltam. Bizonyos dolgokban érettebbnek érzem magamat. 20 éves vagyok (lány) Mondhatni, hogy "sokra vittem" erre most nem térnék ki, de a lényeg, hogy elkerültem magyarországról, nem élek egy fényűző életet, de remekül megvagyok. Tanulok fősulin.

Vannak dolgok, amikről lehetetlen beszélni a szüleimmel, mivel nem értenének meg. Az a baj, hogy egy gyermeknek titulálnak, de senki sem tudja, hogy ki is vagyok valójában...

2012. nov. 15. 20:44
 20/25 anonim ***** válasza:

Valószínűleg mindenki azt gondolja magáról, hogy különleges. Néha én is. Máskor meg rájövök, hogy csak az önbizalomhiányomat próbálom ezzel a gondolattal kompenzálni. Igen, szerintem érettebb vagyok, de nem örülök neki. Ezzel csak a saját életem nehezítem meg. Soha nem tudtam sehova beilleszkedni, mert valahogy nem egyezett az értékrendem a többiekével. Úgy nőttem fel, hogy kb. csak a szüleimmel/felnőttekkel beszélgettem (nincs testvérem, és az unokatestvéreim is jóval idősebbek nálam), és ennek nyilván nagy hatása volt a személyiségemre. Soha nem szoktam direkt különcködni, sőt, nagyon is meghúzom magam. Csak hát nagyon zárkózott vagyok, és emiatt mindig komolynak könyvelnek el. Pedig valahol van egy vidám, bohókás oldalam is, viszont ez nem szokott a felszínre kerülni, mert félek tőle, hogy mit gondolnának rólam, hiszen nem ilyennek ismertek meg...

Szóval ja, nem értenek meg túl sokan. Bár szerintem a lelke mélyén mindenki ezt érzi, csak a társasági embereket ez kevésbé zavarja, mert ők a felszínes kapcsolatokat is jól kezelik. Én meg nem. De nem baj, akivel mélyebb a kapcsolatom, az így fogad el. Remélem :) Persze könnyebb lenne barátokat találni, ha tudnám, hogy mások is olyanok, mint én, csak esetleg álcát viselnek...

16/L

2012. nov. 18. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!