Ti kiengednétek 17 éves lányotokat egyedül Németországba szilveszterezni?
A szállás az jó helyen barátoknál lenne de vonattal akar menni mert fél a repüléstől...
Egyedül az oda és visszaúttól féltem mert bármi történhet vele.
Pécsről Nyíregyházára mehetne vonattal? Vagy Békéscsabáról Győrbe?
Itt az a kérdés, mennyire van hozzászokva az egyedül vonatozáshoz átszállással. Hiszen a nyelvet beszéli, így nem az a kérdés, hogy Németországba vonatozik-e?
Én anno 16 évesen nővéremhez mentem Jénába Szegedről vonattal EGYEDÜL. Nem viselt meg, ugyanolyan volt, sőt kevésbé rossz, mint pl Miskolcra menni vonattal. Nekem pl. az rémisztőbb, vagy pl. Budapest-Keleti se semmi, ami az embereket illeti.
De pl. volt egy csoporttársam az egyetemen, aki soha nem vonatozott még. (szerintem mai napig nem ült vonaton :-D )
Én elengedném a lányomat, hiszen ismerem, tudom, hogy talpraesett, megvédi magát. Semmmivel sem rosszabb, mint este Pesten, vagy Debrecenben, vagy Nyíregyházán sétálni hazafelé egyedül. Sőt, lehet, hogy itt kevésbé félteném.
Egy 3 gyermekes 35 éves anyuka.
Akkor lesz felnőtt, ha anyagilag független lesz a szüleitől és önállóan hozza meg a döntéseit, valamint felelősséget vállal a tetteiért.
Ha betölti a 18-at, akkor csak nagykorú lesz.
Elengedném, de csak kísérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!