Ti kiengednétek 17 éves lányotokat egyedül Németországba szilveszterezni?
A szállás az jó helyen barátoknál lenne de vonattal akar menni mert fél a repüléstől...
Egyedül az oda és visszaúttól féltem mert bármi történhet vele.
Egyáltalán nem vagyok szigorú szülő, sőt...
De én nem engedném ki külföldre egyedül a mai világban meg főleg nem (felnőttként sem mennék ki egyedül)
Németországba elengedném 17 évesen, de azt nem, hogy egyedül kelljen oda-vissza végigvoantoznia, pláne átszállásokkal ilyen távolságot. Bármi történhet vele, elég, ha mondjuk csak a csomagja elveszik, vagy a pénztárcája vagy a telefonja? pánikba eshet, megijed, stb.
Miért nem megy vele valaki? Pl. tesó, unokatesó, jó barát?
Engem elengedtek a szüleim 17 évesen Párizsba busszal egyedül, de az egy szervezett út volt, idegenvezető, stb.
Nem,itt miért nem jó?
Ha 18 éves is lenne,akkor sem,oké felnőtt már,de szeretném és félteném,ez az anya dolga,lerágnám a 10 körmöm,a mai világban bármi megtörténhet.
Egyedül nem. Engem sem engednének el. Viszont jövőre tervben van egy nyaralás kettesben külföldre a barátommal, így viszont apu simán belemegy, mert tudja, hogy mindketten felelősségteljesek vagyunk. Mi vagy busszal vagy repülővel fogunk menni (átszállás nélkül).
17/l
Miért pont a 18at mondjátok? Amint betölti, utána már azt csinál amit akar? Ez csak egy nap, július 7.-én 17, július 8.-án 18, akkor mi változik meg? Nektek is maximum kiskamasz gyerekeitek vannak. :)
Te ismered a lányodat, mennyire tudja magát feltalálni idegen környezetben. Egy barátnőnek azért el kellene kísérnie. De van egy olyan érzésem, hogy Te vagy a lány.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!