Banya vagyok, hogy nem engedem a 9 éves fiamat regisztrálni a Facebookra?
Én csak pár hónapja regisztráltam, mert zavart hogy senkit se tudok elérni. Sokkal gyorsabb mint mailezés és olcsóbb a telefonálásnál.
9 évesen ? Pár dolgot be kell állítani , ha nagyon akar. Ha nem akarja annyira, akkor meg mondd , hogy nem . Csak ne legyen belőle agyatlan facebook-mániás.
Emlékszem, nekem anno a szüleim engedték az iwiwet (bár én 11 voltam), úgy, hogy anya az ismerősöm volt, és csak az iskolai ismerősök, barátnőim és rokonaim lehettek az ismerőseim. Szerintem ilyen feltételek mellett te is/Ön is engedheted, és az adatvédelmi beállításokat mindenképpen úgy állítsd be, hogy csak az ismerősei láthassák a profilját!
16/L
"Csak annyit szólnék hozzá,erre, hogy "változik a világ,meg haladni kell a korral" csak azt tudom írni,hogy azért mert sok szülő engedi,attól nem fogom engedni,hogy a gyerekem szennyet olvasson,nézzen a tvben interneten,és hogy 12-14 évesen ribinek öltözzön,műkörme legyen,igyon,szexeljen meg pasikkal aludjon.Szóval azért álljon meg a menet 9 éves kisfiú játsszon a barátaival az udvaron egymásnál,ne üljöna net előtt meg chateljen."
18-as vagyok!
Na, álljon meg a menet! Te nagyon el vagy tévedve a málnásban. Szerintem nem tudtad értelmezni a válaszom.
Attól, hogy engedem azon a bizonyos oldalon regisztrálni a gyerekem feltételekkel, attól miért öltözne ő ribinek, miért lenne műkörme, miért olvasna és nézne "szennyet", a többi pasizós dumádról nem is beszélve???
Ember! hallod és utánaolvasod amit írtál???
Gyerekekről beszélsz. Olyan gyerekekről akiknek mindehhez semmi köze. Csupán fent vannak egy közösségi oldalon, egymásnak írogatnak, tortás és kis állatos képeket osztanak meg egymással, stb.
Ne csináld már hogy nem érted!
Vagy sajnálom ha tényleg nem érted ez miért fontos nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!