Banya vagyok, hogy nem engedem a 9 éves fiamat regisztrálni a Facebookra?
34:
Én pont azt írtam, hogy tudja a fiam, hogy belenézek a gépébe, tudja, hogy belenézek a profiljába és azt is tudja, hogy mindezt azért, mert féltem. Azt is tudja, hogy miért nem engedtem mondjuk 9 évesen a FB-ra regisztrálni, és teljes mértékben el is fogadta, hogy bizonyos dolgokat ellenőrzök azért, hogy biztonságban tudjam. És nézd csak meg, kaptam kemény 20%-ot. :-))) Szerintem nem érdemel kommentárt.
De itt nem arról van szó, 15 évesen tényleg a legtöbb diák fent van, beszélnek, sok embert megismernek, de azért tudnak gondolkodni, és talán tényleg teljesen random rosszindulatú emberekbe nem futnak bele.
Na már most, 9 évesen azért még nem értem, mi olyan érdekes benne, de ha nagyon akarja, hagyd regisztrálni.
9 évesen? Hát öcsém elég nagy kocka 9 évesen a többiekhez képest, de facézni eszébe se jut... sőt szerintem az osztálytársai sincsenek fent.
Egyébként nagyon szánalmasak tudnak lenni az ilyen 12 éves gyerekek is, rajtuk röhög az egész város, nemhogy még 9 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!