Kislányom 11 éves 4 osztályos, nehezen illeszkedik be az osztálytársai közé, és mai napig sincs barátja az osztályban mit tehetünk?
Figyelt kérdés
mivel társai előrébb vannak a tanulásban is és fejlettebbek, de lányom sokat izgul itthon is sokszor hasfájással kezdődik a napja. :-(2012. okt. 14. 21:09
12/15 anonim válasza:
HA az a kislány egyszer megbukott, és nagyobb és gyengébb is a teljesitménye a többiekénél, akkor ez mindig probléma fog maradni. Nagyon sajnálom őt és rengetegszer gondolok ré, szegénykémre, hogy mennyire szenvedhet. De talán az iskolaváltás segithet?
13/15 anonim válasza:
Mi is ekörül váltottunk sulit költözés miatt, hasonló volt a helyzet, igaz, mi nem léptünk semmit. A tanáraim mondták ugyan anyuéknak, hogy bajok vannak, de mindig letagadtam, mert az iskolát plusz a tanárokat nagyon szeretettem. Meg is bántam, és nem is.
14/15 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem a baj,nem voltak barataim az osztalyban.nekem azert,mert jobban tanultam naluk.3.-4.-ben nem birtak,aztan 5.-ben jott egy uj lany,o volt a baratnom.azota utaljuk egymast,de valahogy egyutt illeszkedtunk be.most 6.-os vagyok,es szeretem az osztalyt:) mindannyian valtoztunk.fel a fejjel!:)
15/15 anonim válasza:
Én,szívesen lennék a barátja!!xd fiu vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!