Tényleg van olyan hogy középső szindróma? Hogy a középső gyereket elhanyagolják?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 22:06
11/14 anonim válasza:
Bocs az offért, nem tudom mennyire szoktátok olvasni ezt a topikot (én néha visszanézem, hogy hova válaszolok és írtak-e vmit utána). Ebben a cikkben felhasználták a kommentjeiteket: [link]
ott alul.
12/14 anonim válasza:
wow! köszi, hogy szóltál! Nem semmi, hogy forrásnak még meg is jelölik forrásnak a kismama magazint! Vagy az is innen vette, vagy még azt is kamuzzák :D
13/14 anonim válasza:
Látom itt mindenki azt írta, hogy a középsőt elhanyagoljak... Nem tudom nálunk ez nem így van. Az tény, hogy harmadik gyerek születésénél, a középső fiunkkal beleestünk ebbe a most akkor kicsi vagy nagy vagyok problémába, de sok átbeszéléssel sikerült megoldani. Egyébként ő legbarátkozósabb, legnyitottabb, a három közül és jobban kijön a kis és nagy testvérével , mint azok ketten egymással.
14/14 anonim válasza:
Mennxit rudnenk errol meselni...Ateltem a hugom elott a noveremel es most utana meg egy occs ezt nem fogom kibirni!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!