Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hogyan beszélitek/b...

Szülők! Ti hogyan beszélitek/beszélnétek le a gyerekeiteket, hogy ne fesse be a haját, ne akarjon piercinget stb?

Figyelt kérdés
Én még csak 16 éves vagyok,de már volt festve a hajam nem egyszer,piercingem is volt,és azóta is bánom mindegyiket,anyuék megengedték,könyörögtem nekik mindkettőért,bár apu egyiket se engedélyezte különösebben. Előre rettegek,hogy az én lányom ha lesz,akkor mit mondjak miért ne?És ha tiltani fogom akkor meg annál jobban fogja akarni nem?Bár hiába tiltották nekem is,hogy nem,nem fogod befesteni,de én azért is,hogy dehogynem,de nem csináltattam volna meg úgy,hogy ne tudják. Jó,kicsit hülyeség,hogy már ezen parázok,lehet,hogy nem is lányom lesz,hanem fiam,sőt lehet,hogy gyerekem sem lesz,ez még a jövő zenéje,csak szeretek ilyeneken gondolkodni.

2012. okt. 13. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
és ha fiad lesz? 17éves fiú vagyok, 3 féle szín van a hajamban, és 9 piercingem van, meg alkar tetkóm, csak hogy lehessek az elrettentő példád:D
2012. nov. 8. 01:16
 12/12 A kérdező kommentje:

írtam,hogy lehet,hogy fiam lesz kitudja,vagy lehet nem is lesz,a jövő zenéje :D

fiatalság,bolondság :D egészségedre

2012. nov. 8. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!