Miért csak 17 évesen lehet először barátom?
Anyum azt mondta, hogy nem járhatok senkivel. Most 13 vagyok, és egyenlőre nem akarok járni senkivel, meg nem is tetszik senki, csak ha mondjuk 14 évesen találok egy fiút, akit nagyon szeretek, és ő is szeret, akkor mi van?
Ugyanis még azt is megtiltotta, hogy 17 éves korom előtt csókolozzak valakivel. Ez azért egy kicsit túlzás szerintem.
Jó, most nem azt akarom kérni tőle, hogy hadd veszítsem el a szüzességemet 14 évesen, csak hogy azért ne legyen iyen szigorú.
Kösz a válaszokat!
Ez a pudingos dolog nem is rosz ötlet!
Amúgy úgy gondoltam, hogy vasárnap megyek lovastáborba, és mikor hazaértem, utána beszélek vele. Ott legalább lesz időm átgondolni, hogy mit is mondjak.
Majd írok, hogy mi lett!
Hidd el, anyád jót akar neked!
Én is hamar fel akartam nölni sajnos, és meglett az eredménye... egy nagy seb a lelkemen és örökös szorongás, de erre csak akkor jössz rá, ha átéled...
Inkább hallgass anyukádra, jót mondok neked! Foglalkozz a barátaiddal, járjatok el kólára vagy pizzára, ne akarj még pasit ilyen fiatalon..
Megjegyzem, én azt is furcsának találom, hogy mostanában már minden 16-17 éves azt hiszi magáról, hogy már felnött és hú de nagy csaj/pasi már, nincs is szuksége a szuleire, pedig ez nem igaz! Szerintem egy 16-17 évesnek még szuksége van az anyjára, túl fiatal...
16-17 évesek?
Nálunk páran már úgy gondolják, 12 évesen is el vannak a szüleik nélkül.
És nálunk ők a "menők", mert (ahogy nálunk mondani szokás) önállóságra törekednek. Pfffff, persze.
Nekem az apum azt mondta hogy addig ne is álmodozzak a fiúkról amíg iskolába járok, mert iskola mellett nem lehet pasi!16 vagyok nem volt fiúm (pedig nagyon népszerű vagyok a fiúk körében)és még a közép suliból van 3 év +a fősuli 5év!!!Na tessék!Neked még így is több szerencséd van,mint nekem!!! :´(
16/L
hát én 17 éves vagyok, és 6 hetes terhes :)
anyukám sosem mondott ilyet,és 13 évesen csókolóztam először,majdnem 14 voltam már :)
én 12 éves vagyok és lány..
nekem apum mondta ezt mindig..xD
de szerintem ha odakerül az időő akkor csak az lessz a lényeg a szüleidnek hogy boldog legyél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!