Átmennétek 13 éves fiatok barátnőjének a szüleihez? Én nem gondolom jól?
Azért a felnövéstől még bőven messze, van két 13 éves még elég gyerek tojáshéjjal a seggén.Ez sima gyermeki fellángolás szerintem felesleges ez a család találkozó.Nem értem a felfogásukat a szülőknek,nekem is volt "barátom" már oviban, kisiskolásként,14-15 évesen még sem hívták át a szüleim őket,és a fiúk szülei sem minket.Családi ismerkedés eljegyzés és házasság előtt szokott lenni,nem egy 2 hetes gyermekkapcsolatnál.Inkább felhívnám az anyukát és elmondanám a véleményemet erről az egészről.
Szerintem abban is teljesen igazad van,hogy találkoznak az iskolában és annyi,szerintem 15 évesnek sem kell egymáshoz átjárkálni még nem hogy 13 éveseknek.
Hát, ez furcsa.
Mikor én jártam 2 hónapja a barátommal, a szülei áthívtak ebédelni, de előtte is már ismertem látásból. Mondjuk akkor ott volt a szűk családon kívül nagyszülő, unokatesók meg minden, az is érdekes volt:D
Szerintem nem kéne még ez a nagy családi egybeborulás, ez csak ilyen kis első szerelem. De menjetek csak el, illik elfogadni a meghívást. Ha más nem, új barátaitok lesznek:)
14L
Kitől tudod a meghívást? Azaz hívtak titeket, mert akkor meg is kérdezhetted volna, hogy ők minek szánják. Ha meg a fiad közvetít, az lehet hogy csak amolyan szóbeli reagálás hogy: jó jó ne siess lánykám , majd még előbb áthívjuk a szülőkkel...és a fiad a kislánytól hallva készpénznek vette?
Tudnak ám a kamaszok kavarni, az egyik szülő így tudja, a másik úgy.(nem tartom hazugságnak, hanem fiatalos igyekezetnek és túlkombinálásnak)
Nem árt ha épül egy kis védőháló köréjük. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!