Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy kamasz nevelésében a...

Egy kamasz nevelésében a tiltás vagy az engedés lehet jobb nevelési módszer?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 20:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
mindegyikből kell de egyikből se sok. engem is így neveltek/nek
2009. aug. 26. 11:44
 12/14 anonim válasza:

A tiltás legtöbb esetben nem vezet célra viszont a túlzott lazaság sem jó.

Az arany középutat kell megtalálni de a gyerekkel kell elsősorban megbeszélni ha ez a kérdés felmerül és vele dönteni( de neked kell kimondani a végső döntést)

2009. aug. 29. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az engedés,de legyen határ.Végülis nálam mindig az a módszer jött be,hogy anyám mondta,hogy mi lesz a következménye,ha ezt meg ezt megteszem..megtettem és rájöttem,hogy anyámnak igaza volt(MINDIG).És persze most 14 évesen,lányként nem hibázok túl sokat,ismerem a határokat.
2010. jan. 19. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
A büntetéssel a gyereknek lesz rossz, és a szülőnek is ott van, hogy megbüntette azt akit állítólag szeret. Durva, hogy 2010 van, és még mindig középkori módszerekkel b*szogatják a kölköt. :)
2010. szept. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!