Mit csináltatok az első sulis hétvégén?
Figyelt kérdés
Na hogy telt? :)2012. szept. 9. 19:39
11/21 anonim válasza:
péntek éjszaka: filmnézés anyummal
szombat de: lázas voltam, fájt a torkom 11:30-kor sikerült felkelnem, de majdnem pofára estem.
szombat du: alvás, gépezés
vasárnap de és du: gépezés és alvás
12/21 anonim válasza:
Péntek-szombaton a barátommal töltöttem az időt, vasárnap a barátnőmnél voltam, segítettem neki.
Viszont a suli előtti utolsó hétvégénk sokkal jobb volt. El lehet képzelni.
16/L
13/21 anonim válasza:
Pénteken már nem voltam iskolában, mert utaztunk Miskolcra focikupára, szombaton fociztunk, vasárnap mentünk haza és délután csináltam a pénteki leckét.
14/21 anonim válasza:
pénteken megjöttek a képregényeim, azokat olvasgattam.Szombaton gépeztem egész nap. Vasárnap meg elmentem este meg kajalni meg billiardozni voltam
15/21 monster under yo bed válasza:
lent voltunk a telepen és ittunk :D
17/21 anonim válasza:
Osztálykirándulás volt.:) Nagyon jól telt:)))
18/21 anonim válasza:
Pénteken hazajöttem, filmeztem, pihentem.
Szombaton barátnőm nővérének szülinapi buliján voltam.
Vasárnap vásároltam, kimentem mamámhoz, hazajöttem, tanultam.
19/21 anonim válasza:
Azon a hétvégén csak unatkoztam, ahogy minden hétvégén szoktam, minden hétvégém egyhangú és unalmas, mert nincs mit csinálnom.
15/F
20/21 anonim válasza:
Szétbuliztam az agyam. Péntek-szombat. Vasárnap volt mit kipihenni. Fasza volt! ;)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!