Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Voltatok kamasz lányatokkal...

Voltatok kamasz lányatokkal ilyen helyzetben? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Van egy kamasz lányom aki 15 éves.Van egy barátja akit nem szeret sem a férjem sem én.A lányom viszont elég makacs ha elmondjuk neki a véleményünket,hogy mi nem tartjuk jónak hogy "járnak".Talán mi vagyunk túl szigorúak?A fiú 22 éves.A lányunk még szűz.A fiú viszont állandóan az ágyába akarja vinni.A férjem a fiúval már elég sokat ordibált,mert sértő megjegyzéseket tesz a lányom hugaira.Mit tegyek?Tiltsam el tőlle a lányom?A lányomnak nem szeretnék rosszat,de nem szeretném ha ez így menne tovább.
2009. júl. 24. 20:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
85%

11:05-ös vagyok. Még egy eset, más hogy kezelte a lányai lázadását, sikeresen. Az egyik barátnőm mesélte, hogy amikor serdültek és elkezdtek bulikba járni, az anyukájuk leült velük beszélni. Azt mondta nekik, (neki és a húgának), hogy menjenek bulizni nyugodtan. Pasizzanak be nyugodtan. Azzal fekhetnek le, akivel csak jónak látják. De minden következményt ők fognak viselni a tetteikért. Ha teherbe esnek, nem fogják elvétetni, mert az ő házukban abortusz nem lesz. Akkor majd megszülik. Nehéz lesz, de vállalniuk kell. Az iskolát emiatt nem hagyhatják ki, mert azt nem fogja nekik engedni, hogy egy tinibaklövés miatt tanulatlanok maradjanak. Úgyhogy le fognak gyerek mellett érettségizni, aztán diplomázni is. Ő (mármint az anyjuk) az unokáihoz nem fog felkelni éjszakánként, hogy ellássa őket, úgyhogy ha gyereket csináltatnak maguknak, nekik kell ellátniuk a gyereket teljesen. Anyagilag a diplomáig persze segítenek majd a szülők, diplomázás után viszont már nem, akkor mindenki álljon a lábára. Aztán majd egy kisgyerekkel megpróbálnak találni valami apukának, férjnek valót, aki hajlandó bevállalni a más gyerekét.

És azt mondta, ez a beszéd jobban hatott rá, mintha erényövet csatoltak volna a medencéjéhez. Még egy autóban is alig mert fiúkkal maradni, úgy vigyázott magára, pedig egy nagyon vagány, bevállalós csajról volt szó. Mégis, gond nélkül lett vőlegénye, és a húga is simán férjhez ment, már két gyerkőcük van...

2009. júl. 28. 11:14
 22/23 anonim ***** válasza:
akkor nem volt titkolózás semmi!a nőgyógyász kérdeztem meg hogy meg van-e ég a szüzessége vagy te???
2009. aug. 1. 16:21
 23/23 A kérdező kommentje:
16:21: én
2009. szept. 6. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!