Mit tegyek ha a fiam szokatlanul viselkedik?
Figyelt kérdés
Kevin a 16 éves gyermekem nagyon szokatlanul viselkedik. Az utóbbi időben barbiekkal játszik és vetetett a nagynénjével egy rózsaszín nadrágot. Félek leülni vele megbeszélni ezt mert nem akarom, hogy megromoljon a szépen kialakított kapcsolatunk, ugyanis pár éve szintén voltak nézeteltéréseink más okokból. Mit tegyek? (Az apjára se bízhatom mivel ő külföldön él.)2012. aug. 23. 00:17
1/21 anonim válasza:
Már ott elrontottad, hogy Kevinkének nevezted el.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezzel sokat segítettél.. Nem a gyermekem nevével kapcsolatban kértem cinikus megjegyzéseket.
2012. aug. 23. 00:27
3/21 anonim válasza:
Én is ezt akartam írni.
Kevin névvel ugyan milyen is lehetne?
4/21 anonim válasza:
Kamu. Egy 16 éves nem játszik barbieval... lány se nemhogy fiú.
5/21 anonim válasza:
furcsán viselkedik és Barbiékkal játszik akkor biztos szerelmes Barbiba :)
6/21 anonim válasza:
Én is már unom a kamu kérdéseket. De hamarosan kezdődik az iskola, szóval kevesebb lesz. Lehet, hogy hiányozni is fognak, végülis szórakoztatóak. :D El lehet hülyülni az ilyen kérdésekben.
7/21 anonim válasza:
Uff: A kérdés szempontjából semmi értelme leírni ide Kevin nevét, teljesen szükségtelen információ. Plusz így még fel is ismerhetik, hogy kiről van szó.
Ha tényleg Barbie-val játszik 16 éves fiúként, az furcsa. Nem kell rögtön homoszexualitásra gondolni, de minden esetre rohadt furcsa. Amúgy kicsit kamuszagú a kérdés.
8/21 anonim válasza:
Az első sorból tényleg lerí, hogy kamu.
Amúgy szilvásbuktát, mert azt Kevinke szereti.
Semmit, majd leszokik róla.
10/21 anonim válasza:
Ameddig nem sétál kézen fogva fiúkkal addig én nem esnék kétségbe bár aggódnék, amúgy miért pont Kevin??? Még csak nem is szokványos név, sőt leginkább cigány név...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!