13. szülinapi bulimon mit csináljunk?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 18:51
11/14 anonim válasza:
Ha anyukád engedi, szerintem az is jó buli, ha együtt főztök vagy süttök valamit, esetleg anyukád irányításával. Persze csak ha van is annyi hely a konyhában, mert nálunk pl. baromi kevés a hely. És utána azért el is lehet pakolni, mosogatni :) Az se rossz ötlet, ha kimentek a szabadba szalonnát sütni. Aztán meg az is jó móka, ha kisminkelitek egymást, meg pakolásokat tesztek fel, ilyesmik. Na meg jó filmet is nézhettek.
12/14 anonim válasza:
szia!
én most lettem 12 és a bulim nagyszerű volt...
twistereztünk, activitiztünk... és táncoltunk.. nem tudom vegyesen lesztek-e vagy csak láyok ( fiúk)
de nagyon jó játék még a nyomozós is.
Nyomozós:
Leültök egy körbe .
Van egy játékvezető.
A többiek lehajtják a fejüket és a játékvezető körbe körbe sétál közöttük közben 2 embernek megérinti halkan a fejét azt azt mondja a játékvezető hogy a két gyilkos nyissa ki a szemét megnézik egymát és tudják hogy ök azok.
aztán mindenki kinyithatja a szemét és közös szavazzással ki kell szavazni egy embert. ez után megint mindenki lehajtja a fejét é becsukja a szemét és ekkor a két gyilkos rámutat egy emberre és az kiesett..
és ez így megy amíg nem nyernek a gyilkosok vagy a többiek
remélem tudtam segíteni4!
13/14 anonim válasza:
Én egyik haverom ilyen 15.szülinapján mást csináltam....XD, de hát az akkor volt és tényleg igaz, hogy nem jó mindenütt elveszíteni a szüzességet, de bocsi teljesen elkanyarodtam, anno mi azt játszottuk, hogy kineveztünk két szobát, az egyik a fiú bázis, másik a lány és ezeket zártuk, és a fiúk lányokat raboltak, a lányok fiúkat és bezártuk egymást, tiszta dedó de mikor a lányok karmoltak nem az volt hanem horror:D
14/14 cicella válasza:
Zene,tánc vagy pedig felelsz vagy mersz.Még csapatosat is játszhattok tök jó buli.Esetleg ha van az a diszkó gömböd vagy mi,akk azt is rakd ki.Nézzetek filmet ha nincs más jó ötlet.Jó bulizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!