13. szülinapi bulimon mit csináljunk?
Nem tudom, lány vagy-e vagy fiú.
Ha lány vagy, akkor szerintem menjetek el cukrászdába a barátnőiddel.. :) Vagy ha otthoni bulit szeretnél áthívhatod őket éjszakára is, akkor garantáltan jó a hangulat :) Megnézhettek valami jó dvdt, esetleg tölthetsz le a netről valami karaoke-programot és karaokezhattok is :)
(Ha fiú vagy akkor nemtudom :DD )
Boldog szülinapot és jó bulizást ;)
SziA!
Mi például olyat csináltunk hogy anya felkötött a plafonra hosszú madzagokat amiken almák lógtak, és az nyert aki először le tudta szedni az almát a madzagról.
Meg az egyik kedvenc játékunk ez vol: négy papírkupacot csináljatok. Minden kupacban annyi darab papír legyen, amennyien vagytok. Mindenki vegyen 4 lapot, és az egyikre írjatok fel a neveteket(pl.Peti,Mari,Zsuzsi), a másikra egy tárgyat (pl. szekrény,fal), a harmadikra pedig egy cselekvést (pl.enni,kaparni,nyalni) , a negyedikre pedig egy hogyan kérdésre megfelelő szót (pl, bénán,szexin,gyorsan).
[ körben üljetek ]Valaki kezdje el a kört, húzzon egy nevet, egy tárgyat, egy cselekvést és egy hogyan kérdésre megfelelő szót.
Pl. így is alakulhat
Személy: Zsuzsi
Tárgy: Chips
Cselekvés: Enni
Hogyan?: gyorsan
És ebből következtetni lehet hogy Zsuzsi gyorsan egye a chipset!
Ezen nagyokat lehet röhögni , mert ennél sokkal bizarrabb lehetőségek is lehetnek :D
Felelsz vagy mersz?
actyvivyti
zene
tánc
ha kertes házatok van,csinálhatsz kint egy kis "sor" versenyt is:D
Jó bulizást és boldog szülinapot!
14/L
hát igen vegyetek ki vmi jó filmet én horrort tudok csak ajánlani mert azt nézek leginkább actyviti felelsz vagy mersz kibeszélizek melyik fiú/lány néz ki jól a suliból
horror filmek amik nagyon jók:
Kör
kör2
péntek 13
rettegés háza
az elhagyott szoba
az elhagyott szoba2
ismeretlen hivás
motel
motel2
a 23-as szám
jó szorakozást és boldog szülinapot
Heló!
Én a 13. szülinapomon elmentem a barátnőmmel a Mc Donald's-ba, nekem ez akkoriban nagy bulinak számított. Igaz én már nem most voltam 13...
Boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!