Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13. szülinapi bulimon mit...

13. szülinapi bulimon mit csináljunk?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Vegyétek ki tékából a 13 kísértet című horrort, stílszerű is.............és be is sz_rtok!:D
2009. júl. 23. 19:07
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
számháború, zene, tánc, film, ha kertes házban laktok és van medencétek akkor fürdés több ötletem nincs.
2009. júl. 23. 19:11
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, lány vagy-e vagy fiú.

Ha lány vagy, akkor szerintem menjetek el cukrászdába a barátnőiddel.. :) Vagy ha otthoni bulit szeretnél áthívhatod őket éjszakára is, akkor garantáltan jó a hangulat :) Megnézhettek valami jó dvdt, esetleg tölthetsz le a netről valami karaoke-programot és karaokezhattok is :)

(Ha fiú vagy akkor nemtudom :DD )

Boldog szülinapot és jó bulizást ;)

2009. júl. 23. 19:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Amm lány vagyok.
2009. júl. 23. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

SziA!

Mi például olyat csináltunk hogy anya felkötött a plafonra hosszú madzagokat amiken almák lógtak, és az nyert aki először le tudta szedni az almát a madzagról.

Meg az egyik kedvenc játékunk ez vol: négy papírkupacot csináljatok. Minden kupacban annyi darab papír legyen, amennyien vagytok. Mindenki vegyen 4 lapot, és az egyikre írjatok fel a neveteket(pl.Peti,Mari,Zsuzsi), a másikra egy tárgyat (pl. szekrény,fal), a harmadikra pedig egy cselekvést (pl.enni,kaparni,nyalni) , a negyedikre pedig egy hogyan kérdésre megfelelő szót (pl, bénán,szexin,gyorsan).

[ körben üljetek ]Valaki kezdje el a kört, húzzon egy nevet, egy tárgyat, egy cselekvést és egy hogyan kérdésre megfelelő szót.

Pl. így is alakulhat

Személy: Zsuzsi

Tárgy: Chips

Cselekvés: Enni

Hogyan?: gyorsan

És ebből következtetni lehet hogy Zsuzsi gyorsan egye a chipset!

Ezen nagyokat lehet röhögni , mert ennél sokkal bizarrabb lehetőségek is lehetnek :D

2009. júl. 23. 20:07
 6/14 anonim válasza:
14%
igyatok
2009. júl. 23. 20:21
 7/14 A kérdező kommentje:
Fogunk! Colat:)!
2009. júl. 23. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Felelsz vagy mersz?

actyvivyti

zene

tánc

ha kertes házatok van,csinálhatsz kint egy kis "sor" versenyt is:D

Jó bulizást és boldog szülinapot!

14/L

2009. júl. 24. 12:30
 9/14 anonim ***** válasza:

hát igen vegyetek ki vmi jó filmet én horrort tudok csak ajánlani mert azt nézek leginkább actyviti felelsz vagy mersz kibeszélizek melyik fiú/lány néz ki jól a suliból

horror filmek amik nagyon jók:

Kör

kör2

péntek 13

rettegés háza

az elhagyott szoba

az elhagyott szoba2

ismeretlen hivás

motel

motel2

a 23-as szám

jó szorakozást és boldog szülinapot

2009. aug. 6. 14:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Heló!

Én a 13. szülinapomon elmentem a barátnőmmel a Mc Donald's-ba, nekem ez akkoriban nagy bulinak számított. Igaz én már nem most voltam 13...

Boldog szülinapot!

2009. aug. 12. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!