Ti mire költenétek el egy tízezrest?
Figyelt kérdés
vagy félreraknád??2012. aug. 2. 00:16
21/45 anonim válasza:
elraknám, hogy tudjak majd később Amerikából pólókat rendelni.
22/45 anonim válasza:
minek rendelni odamegyek nyaralni!
23/45 anonim válasza:
Csapnék hozzá még 1-2 tízest gyűjtögetés után és koncira mennék.:))
24/45 anonim válasza:
megvenném »azt« a ruhát, úgyis leárazták 4000Ftra. vennék egy kis kerek üveges napszemüveget, a régi már elég karcos (New Yorker, 1500HUF), vennék egy doboz arany Marlborot (750-780HUF) és megmondanám Fruzsinak, hogy vegyünk felesben egy üveg whiskeyt meg 1-2 sört, hozza el a Nirvana unplugged CDjét, (én vinném a Kispál összest meg a Doorst),fessünk a garázsban és közben rúgjunk be.
elég kreatív voltam? 17/L
26/45 anonim válasza:
Megszerveznék a haverokkal egy 2 éjszakás balatoni körutat biciklivel. Vagy félretenném a következő nyelvvizsgámra. Esetleg a jogsira.
27/45 anonim válasza:
# 26/26
Tetszett a válaszod!:D (Még egy bringás:D)
Én mondjuk új karbit vennék a mocimra... (Most 12mm-.es van rajta, de elég kevés cuccot ad neki, 17,5-öst szeretnék...)
28/45 anonim válasza:
én piercingre branüllel együtt, a maradékot pedig egy szfinx kopaszmacskára.
29/45 anonim válasza:
én egy Kárpátia koncertre mennék. A maradékot pedig ruhára cigire meg sörre költeném.
1/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!