Költenétek tesztre a helyemben?
Figyelt kérdés
Tegnap kérdeztem ezt,de még mindig bizonytalan vagyok,holnap kell bevennem az első szem gyógyszert a levélből,és félek elkezdeni.
Vegyek tesztet,vagy valóban doki kell ide?
Mik a tapasztalataitok?
Nagyon bizonytalan vagyok,talán mert szívem legmélyén jó lenne egy baba,de ugyanakkor nem most.
2009. okt. 20. 11:28
1/10 A kérdező kommentje:
2009. okt. 20. 11:29
2/10 A kérdező kommentje:
2009. okt. 20. 11:29
3/10 A kérdező kommentje:
Bocs,szval a 2. akart a jó komment lenni.Kicsit ideges vagyok:-(
2009. okt. 20. 11:30
4/10 anonim válasza:
szerintem a gyógyszer miatt volt. olcsóbb a teszt, mint plusz egy gyerek, az igaz, de ha terhes lennél, teljesen kimaradt volna.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez tuti? Mert hallottam már,hogy volt aki terhesség alatt is vérzett,és pont ezért nem tudta hogy az,mert menstruált?
2009. okt. 20. 11:33
6/10 anonim válasza:
nagyon görcsöltél, vagy nem?A sógornőm is menstruált első egy két hónapban a terhessége elején, de mellette voltak tünetei is, és elment a dokihoz, kiderült hogy terhes.Azt nem tudom, hogy szedett-e gyógyszert.De szerintem vegyél egy tesztet...
7/10 anonim válasza:
de amit írtál az klasszikus tünet némelyeknél a gyógyszertől. lehet hogy ír fel másikat a doki, de az is lehet hogy magától rendeződik a dolog, csak idő kellett, hogy beálljon a cucc.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem görcsöltem,csak a derekam fájt.de semmi más tünetem nincs,nem is volt a vérzés alatt sem.
2009. okt. 20. 11:38
9/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodt lehetsz. Nekem mindig alig volt meg tabletta alatt. De változóan, volt hogy picit több volt, de az tényleg csak picit. 1-3 napig azt mondtam, hogy megvan, aztán meg már igazán csak barna. Kérdeztem a dokit, és azt mondta ez normális, a tabi okozza.
10/10 A kérdező kommentje:
Igazatok volt:-)
Igaz nem bírtam magammal,és teszteltem,negatív.Megnyugodtam,bár először kicsit csalódott voltam,de jobb így.
majd eljön a mi időnk is újra.
Jó babázást,és babavárást mindenkinek!
2009. okt. 21. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!