Milyen az első gimis év? Volt nagy változás, és ha igen, miben? És pozitív vagy negatív irányú változások voltak? Miben jobb és rosszabb az általánosnál?
Én általánosban egy eléggé félénk srác voltam. De most már órán merek beszélni, rajzolgatni a füzetbe, a középiskola valahogy kihozta belőlem :D
Na de.
A tanárok nálunk többségük nem magáz (talán 1-2)
Vannak fiatalabbak, idősebbek. Nem volt nehéz megszokni hogy nem "csókolom"-ot köszönsz. Ha jelentünk akkor annyit kell mondani (nálunk ez a sztenderd): ,,Tanárnő/úr-nek-nak tisztelettel jelentem, az osztály létszáma XY, hiányzik YZ."
De van olyan óra ahol csak annyit: ,,Tanárúrnak jelentem, az osztály készen áll a Történelem órára"
De van olyan tanár, aki ezt el se várja.
Az órán való fegyelem, figyelés pedig apszolute tanárfüggő :D Mondjuk Földrajzon nagyon nagy a csend, a tanár nagyon nagy arc, de nagyon szigorú is. De egy Matekon szoktunk beszélgetni, vagy egy Programozáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!