Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen az első gimis év? Volt...

Milyen az első gimis év? Volt nagy változás, és ha igen, miben? És pozitív vagy negatív irányú változások voltak? Miben jobb és rosszabb az általánosnál?

Figyelt kérdés
Gondolom, többet kell tanulni, de ez logikus. Egyébként a tanárok tényleg magáznak és nem 'csókolom' van, hanem 'Jó Napot!' ? És mennyire érdekli a tanárokat, hogy mit csinálunk az órákon? Mármint a beszéden kívül? Ha csendben vagyunk, csinálhatunk bármit? Mert a nõvérem nagyon jó rajzos, és jó tanuló volt gimiben, de mondta, hogy a magyar tök unalmas volt, és minden órán rajzolt... én meg akkor kis ötödikes voltam és nem hittem neki xD
2012. júl. 24. 15:00
1 2 3
 21/21 Patriksztár válasza:

Én általánosban egy eléggé félénk srác voltam. De most már órán merek beszélni, rajzolgatni a füzetbe, a középiskola valahogy kihozta belőlem :D

Na de.

A tanárok nálunk többségük nem magáz (talán 1-2)

Vannak fiatalabbak, idősebbek. Nem volt nehéz megszokni hogy nem "csókolom"-ot köszönsz. Ha jelentünk akkor annyit kell mondani (nálunk ez a sztenderd): ,,Tanárnő/úr-nek-nak tisztelettel jelentem, az osztály létszáma XY, hiányzik YZ."

De van olyan óra ahol csak annyit: ,,Tanárúrnak jelentem, az osztály készen áll a Történelem órára"

De van olyan tanár, aki ezt el se várja.

Az órán való fegyelem, figyelés pedig apszolute tanárfüggő :D Mondjuk Földrajzon nagyon nagy a csend, a tanár nagyon nagy arc, de nagyon szigorú is. De egy Matekon szoktunk beszélgetni, vagy egy Programozáson.

2015. ápr. 25. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!