Miért akadt ki anyám ezen annyira?
Hány éves vagy, Kérdező?
Anyádnak valószínűleg más problémái vannak (munkahely, pénzügyek stb.), és rajtad vezette le a feszültségét.
Tényleg nem értem, hogy miért baj, ha szivacs nélkül fürdesz...én mindig kézzel mosom magam zuhanyzáskor, utoljára kb. 5 éves koromban volt szivacsom.
Esetleg nem prűd anyád egy csöppet? Hogy ennyire ellenzi, hogy a saját kezeddel mosakodj?
27N
1: a szivacs egyáltalán nem higiénikusabb, mert megtapadnak rajta a kórokozók, meg a pici gombák és azt te szépen rákened a testedre fürdés közben. akkor lenne ESETLEG higiénikusabb, ha mindenkinek saját szivacsa van, amit minden használat után kimostok és kiszárítotok. Akkor esetleg higiénikusabb lenne.
2: 14 éves vagy, és ebbe is beleszól anyukád? Ajajaj... 14 évesen szerintem ennyit igazán eldönthetsz magad is, hogy mivel akarsz fürdeni, ne szóljon már bele a szülő... egy 2-3 évesnél még oké, szóljon bele, de 14 évesnél, azért már nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!