Hogy mondjam el szüleimnek hogy meg ismerkedtem 1 jó pasival?
Remélem lány vagy. :D
Akkor úgy némileg könnyebb lesz közölni hogy összejöttél egy fiúval.
Mondjuk az is sokat nyom a latba, hogy hány éves az a bizonyos fiú.
Egyébként meg ha minden stimmel, tehát te lány vagy, a fiú meg nem idősebb úgy 15-nél akkor úgy kell elmondani hogy "Figyelj anya! Összejöttem egy fiúval."
De te feltétlenül elszeretnéd mondani, vagy csak úgy érzed hogy kötelező elmondani..Mert én pl. nem mondtam el anyumnak az első fiúm.. sőt az utánuk lévőket sem.. Mindig látták rajtam hogy szerelmes vagyok, de ez rám tartozik. anyu mondta, hogy őt nem érdekli mit csinálok, csak szex ne legyen, ha mégis megtörténik védekezzünk és ha teherbe esnék akkor rögtön szóljak neki.. Na ez elrettentő példa volt számomra.. :D Terhes->Én?! Szóval 16 vagyok és még szűz!(Na a környezetemben ez elég ritka.)
És ha annyira elakarod mondani anyudnak akkor elé állsz és kerek perec megmondod neki. "Anyu szerelmes vagyok mint az állat! És ő is belém!" Ennyi.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!