Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha pattanásaim...

Mit tegyek ha pattanásaim vannak és zsíros a bőrőm?

Figyelt kérdés
Voltam bőrgyógyásznál akkor kaptam rá gyógyszert el is mullt később mikor elfogyott utánna is kevés volt.Elkezdtem használni pattanás elleni pakolásokat egy ideig eltüntek és kevés volt de most egyre több van pedig rendesen mosakszok..
2009. júl. 11. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
NE parázz, az életkorod elfelejtetted megadni amiről egy kicsit nehéz megálapitani hogy mi bajod van, de a zsiros bőr és a pattanás normális, ez a pubertárs kor jele, ne félj hogyha rendesen jársz kezelésre,és reggel este megmosakszol+ krémet éjszakait és nappalit is használsz akkor nem lesz semmi baj, hidd el elfog mulni.
2009. júl. 11. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
csalánlevél tea:) tisztít kívül-belül.
2009. júl. 12. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajna sok mindent nem tudsz tenni. Egy valami viszont nagyon fontos, hogy NE nyomkodd!!
2009. júl. 17. 12:39
 4/4 anonim válasza:
Én iszapos szappannal szoktam minden este lemosni az arcom, az nagyon jót tett.
2009. szept. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!