Mit tegyek, hogy anyám végre leszáljon rólam?
mindenért kiabál rám,ha nem csinálom meg az agyám rogton miután felkeltem,ha a szekrényemben néhány ruha nincs osszehajtva,nem rakom el a cipomet,elfelejtem eloltani a villanyt,ha zárva van az ajtó a szobámban,mindenért és már nagyon idegesít. és nehogy azt írjátok,hgy beszéljem meg vele,mert vele nem lehet beszélni normálisan,ha felhoznám a témát kiabálna,vagy felpofozna
14/L
Nehéz eset... :/ Valahogy jelezd anyudnak, hogy neked így jó, én mondjuk megágyazni nem tudok, (igen, muja pocs vagyok meg minden), ezért azt anyum szokta, de pl a szekrényembe nem néz be, hogy össze van-e hajtva a ruha vagy nincs... Ha te így szeretsz élni, az nem gáz, amíg nem fekszel 100 kilósan csokipapírok, koszos fehérneműk, és taknyos zsepik között, addig nincs gáz. :D A lámpát hogy érted? Nappal értelemszerűen le kell kapcsolni, mert viszi az áramot, viszont éjjel egy kis fény nyugodtan maradhat, újabban én (is) csak fény mellett tudok/merek elaludni.
16/L
Rövid leszek: Az óceánt is sok kicsi csepp alkotja. Jó, egyszer úgy hagytad a villanyt... ok. Egyszer beleraktad a szekrénybe a ruhákat... ok. De hogy mindent úgyhagysz... ez trehányság.
Megoldás: Ne legyél trehány :D Vagy nyalj be anyudnak!
nem tudom, feltűnt-e valakinek rajtam kívül, h a hangsúly a KIABÁL-on van, no meg nem arról van szó, h a kérdező úszik a penészes rohadásban, már bocsánat...
szerintem egy anyuka eleve ne kiabáljon a gyerekével (és a gyerek se az anyukájával).
ezen túlmenően már csak részletkérdés, mikor lesz bevetve az ágy, és hány ruha marad összehajtatlan a szekrényben.
33/L (szintén anyuka)
Szerintem próbálj meg alkalmazkodni egy kicsit.Igazán nem nagy dolog lekapcsolni a villanyt vagy elrakni a cipődet és esetleg egy kicsit rendet is rakni. Bár azt nem értem,hogy miért baj ha zárva van az ajtó a szobádban. Legtöbbször én is bezárom,nem szeretem ha rámnyitnak.De értsd meg,hogy édesanyádnak nem az a célja,hogy téged idegesítsen ,egyszerűen csak rendet szeretne a házban:D
16/L
26-os: keserű vagy, de baromira igazad van!
hánynom kell a sok pitiáner p.cstől, aki ide jár übersötéten kioktatni másokat. mint a sáskák, ellepik a kérdést, és fikaböfögnek, lepontozgatnak. undorító.
u.i.: azt a nővér után takarítós dolgot vele is-mármint a nővéreddel-meg kéne beszélned.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!