Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tökéletes vagyok. Miért nem...

Tökéletes vagyok. Miért nem felelek meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Mindent a lehető legjobban csinálok, nem cigizek, inni nem iszok nagy mennyiségben, és nem is mászkálok minden héten buliba, tisztelem azt aki megérdemli, és azzal is tudok normálisan beszélni aki nem.

A szüleim szerint még sem vagyok jó/önálló, pedig ha rajtam múlna elköltöznék tőlük.

43/F

2012. jún. 15. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

még szeréns is vagy.Hát én is pipa lennék a kicsike fiamra aki 43 éves létére a nyakoamon log?Nem vagy szellemi fogyatékos vagy valami?Vayg csak félreírtad.

Remélem ez csk valami vicc.

2012. jún. 15. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
elírtad,nem vagy tökéletes!:D
2012. jún. 16. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:

"A szüleim szerint még sem vagyok jó/önálló, pedig ha rajtam múlna elköltöznék tőlük. "

Ez most komoly? Mire vársz még? Előtted az élet! Húzás kifelé a szülői házból, és próbálj meg megállni a saját lábadon! :) Igaza van a szüleidnek, nagyon nem vagy önálló. Hidd el, egy 43 éves ember már több mint elég nekik, akármennyire is szeretnek. Minden szülő álma, hogy a gyereke boldog és kiegyensúlyozott legyen. Aggódnak miattad.

Ha meg elütötted, és 13 vagy: még szép, hogy nem mászkálsz buliba ilyen fiatalon! És kis mennyiségű italra sincs szükséged, hidd el! Amúgy nem kell tökéletesnek lenni, a szüleidnek sem kell mindenáron megfelelni. Szeretnek ők téged, de hidd el, akármennyire jól is viselkedik egy kamasz gyerek, akkor is megterhelő a szüleinek. Mindig lesz valami, ami nem jó nekik. :D Ezt el kell fogadni.

2012. jún. 16. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
LOL :D
2012. jún. 17. 00:48
 15/18 anonim válasza:
100%
Ültesd le a szüleidet egy teára, és mesélj nekik az érzéseidről. Mond el nekik hogy érzel, és mi bánt. És kérdezd meg miért látják ők így, miért mondják ezt. Lehet csak te értelmezed félre ugyanis 43 évesen éppen a változó korba kezdesz belépni, a 2. kamaszkor, tudod, kapuzárás :D Szal elképzelhető, hogy emiatt érzed másként. Minden estere beszélj velük! 43 éves kiskamasz xD
2012. jún. 17. 08:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Bírom a humorod, kérdező :D
2012. jún. 17. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést azért írtad ki, hogy olvasd, hogy a sok ember, aki beveszi osztja az észt, vagy csak elírtad az életkorod?
2012. jún. 17. 14:11
 18/18 anonim válasza:
Nincs tökéletes ember.Ha valakinek mindent megadsz, vagy épp mindent megteszel csak hogy a kedvükbe járj, akkor az az ami nem jó.Nem szabad mindig mindenkinek a kedvében járni,mert egy idő után már idegesíteni fogja őket.Az elköltözéssel kapcsolatban meg nem tudok reagálni rá,mert én igaz fiatal vagyok és én sokszor el szeretnék költözni apukámtól, de aztán rájövök mindig, hogy még nem,mert bmikor szüksége lehet rám.Persze el fogok költözni, de amíg ilyen helyzetben van addig mellette maradok.
2012. jún. 18. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!