Tökéletes vagyok. Miért nem felelek meg a szüleimnek?
Mindent a lehető legjobban csinálok, nem cigizek, inni nem iszok nagy mennyiségben, és nem is mászkálok minden héten buliba, tisztelem azt aki megérdemli, és azzal is tudok normálisan beszélni aki nem.
A szüleim szerint még sem vagyok jó/önálló, pedig ha rajtam múlna elköltöznék tőlük.
43/F
még szeréns is vagy.Hát én is pipa lennék a kicsike fiamra aki 43 éves létére a nyakoamon log?Nem vagy szellemi fogyatékos vagy valami?Vayg csak félreírtad.
Remélem ez csk valami vicc.
"A szüleim szerint még sem vagyok jó/önálló, pedig ha rajtam múlna elköltöznék tőlük. "
Ez most komoly? Mire vársz még? Előtted az élet! Húzás kifelé a szülői házból, és próbálj meg megállni a saját lábadon! :) Igaza van a szüleidnek, nagyon nem vagy önálló. Hidd el, egy 43 éves ember már több mint elég nekik, akármennyire is szeretnek. Minden szülő álma, hogy a gyereke boldog és kiegyensúlyozott legyen. Aggódnak miattad.
Ha meg elütötted, és 13 vagy: még szép, hogy nem mászkálsz buliba ilyen fiatalon! És kis mennyiségű italra sincs szükséged, hidd el! Amúgy nem kell tökéletesnek lenni, a szüleidnek sem kell mindenáron megfelelni. Szeretnek ők téged, de hidd el, akármennyire jól is viselkedik egy kamasz gyerek, akkor is megterhelő a szüleinek. Mindig lesz valami, ami nem jó nekik. :D Ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!