Hova menjünk? (lent bővebben)
13 éves szentesi lány vagyok!
Anyu ma egész nap itthon van,de nem akkar velem elmenni sehova.Este megyünk kocsival fagyizni utána hazjövünk és mindeki megy amerre lát.Mert azt megértem,hogy hétköznap hazöjön 6-kor 7-kor meg megy el a barátnőivel aztán este valamikor hazjön,de most itthon van és nem akkar sehiva se elmenni,hova mehetnénk amit egy anyukát is érdekel??Mert én nagyon szeretnék elmenni valahova,ja és strandra nem tudunk menni valamelyik nap a zsebpénzemen elhívtam pizzáni,de most nincs már pénzem szóval... LÉCCI SEGÍTSETEK
Nem nincs testvérem,de ha ugy nézzük van a nagybátyám nállunk lakik vele szoktam hülyülni,moziba barátnőimmel szoktam menni,de már minden filmet láttam ami érdekelm minket a barátnőimmel,mivel apu minden filmet kiír mielőt a moziba menne vagy a mozi első napján letölti :)
Vannak barátnőimmel nem is azzal van a baj,hogy nem tudok hova menni hanem hogy anyuval nem megyünk.Elé álltam és elmondtam,hogy szeretnék vele elmenni,de azt mondta,hogy Ő nem fog ezen gondolkodni maajd ha én kitalálok valamit eldönti,hogy jó-e.Ezért kérdezem mit szeret egy anyuka csinálni.Meg apuval is megyünk utazni meg ilyenek meg már megtanított autót vezetni már kettesig áttudok váltani,de anyu dolgozik ilyenkor és amikor hazért nem akkar sehova menni kivéve a barátnőivel vagy a baránője jön hozzánk már azt is mondtam neki,hogy bezzeg a barátnőivel tud lenne velem meg nem.Meg tegnap ahogy sétáltunk mondta,hogy mi a bajom mostanában?És elkezdte mondani,hogy mindent megkapok meg hogy még ma is főzz nekem madártejet azt se főzte meg na mindegy és mondtam neki,hogy iagazad mindent megkapok csak a legfontosabbat hagytad ki ,de azt hagyom hogy Te találd ki-->ezt mondtam anyunak.Mert egyébként szeretem őket,mert tényleg most is utazunk meg amit csak tudnak megvesznek nekem,de egy gyereknek nem "csak" ez kell,mert tudom(legalábbis remélem),hogy szeretnek engem :)
Hát igazából mindezt végigolvasva, hagyd a csudába. Ne fogalalkozz vele. Ha ilyen... akkor menjen a drágalátos barátaival. Elég szomorú, hogy ilyen anya van a világon. Pláne hogy a lánya mindent megtesz, sőt!
Az apukáddal milyen a viszonya? Mert ahogy olvasom te mész csak apukáddal egy egy ilyen hétvégére, délutánra ahova megy. Vagy rosszul olvastam?
Mert ha vele sem megy akkor más dolog lehet a háttérben. Esetleg más pasi. Vagy már nem tudok mire gondolni.
Elhiszem hogy fáradt, de legalább egyszer egy hónapban figyelhetne a lányára is.
Nekem teljesen úgy tűnik mint ha valamiért utálna téged. Ne haragudj, hogy ezt így leírom, nem téged akarlak bántani ezzel. Nem féltékeny rád? Valami miatt? Apukád, fiatalságod? Vagy már nem is tudom mire gondoljak itt is.
Mert fordult már elő ilyen is a történelemben.
Apukáddal beszéltél már erről? Ha jó a viszonyuk, akkor lehet apukád jobban tudna rá hatni.
De amúgy a legjobb amit most tehetsz, a háttérbe húzódsz. Jársz a barátnőiddel szórakozni, meg bárkivel, csak anyukádat most hagyod magának. Maradj ilyen rendes lány, segíts, ne hisztizz ahogy anyukád mondja semmiért, teljesen szűnj meg otthon ilyen téren, ahogy eddig meg szeretted volna nyerni anyukád. Hátha rádöbben, hogy mi is van! Ha már elmondtad neki konkrétan mi a baj és nem reagál rá ennyit tudsz csak tenni egyenlőre. Megtanulod, hogy anyuka nélkül szórakozz, élj. Ha ő nem akar veled lenni, te se akarj vele. Épp eleget alázkodtál már előtte. Nem is értem egy anya hogy bánhat így a lányával! :(
Aztán majd látod értél e vele valamit! remélem igen! majd írd meg!
Ha meg nem, akkor hagyd rá és tanulj meg a vele való kapcsolat nélkül élni. Csak annyit adj amennyit ő ad neked! Nagyon nehéz ezt írnom, de nagyon rossz olvasni, hogy mennyire semmibe vesz és semmire nem értékeli hogy igyekszel. Meg pláne hogy nem kocsit kérsz, meg drága ruhát, hanem őt, a szeretetét. Azért alázkodsz meg! Ahelyett hogy megbecsülné, hogy ilyen lánya van! Szégyelje magát! Ha meg baja van, mondja meg a szemedbe, ez lenne a tisztességes!
Még az jutott eszembe, hogy a barátnőjével, barátnőivel nem tudsz beszélni? Hátha azok normálisabbak. És tudnak rá hatni, vagy ők tudják mi baja van. Vagy akár velük elmenni egy csajos közös sütizésre, anyukáddal együtt. Hátha jobban megismerne az anyukád, kinyílna feléd és akkor jobb lenne. Mert azért a barátnői előtt csak nem éghet be. Már ha ilyenről van szó, de az is lehet a barátnői tudják mi baja van veled. Vagy miért viselkedik így. Illetve még apukád aki tud segíteni, ha ő tudja.
Kitartás! Veled vagyunk!
Ne foglalkozz most kicsit anyukáddal, bármilyen nehéz is! Hátha lesz eredménye! Remélem!
Majd írd meg mi történt, hogyan alakultak az események!
Remélem pozitív irányba fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!