Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Veletek is szokott...

Lányok! Veletek is szokott ilyen lenni? Normális ez?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok de eddig tényleg nagyon ritkán sírtam egy évben max 3-4szer. Amióta megvan (2hónapja) azóta nagyon érzékeny vagyok. Van hogy nem találok valamit és rögtön érzem hogy sírnom kell, de volt olyan is hogy egyszerűen ültem a szobámban és olvastam és egyszer csak a sírógörcs kerülgetett. Tényleg nem tudom hogy mitől csak eszembe jutott csomó rossz dolog ami velem történt de még nagyon régen....normális dolog ez?
2012. jún. 7. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Kisasszony, maga éppen most érik nővé! Ez teljesen normális, valaki a menstruáció idején tör-zúz, valaki meg depis.

Tudod a nők mikor egyedül vannak szeretnek nosztalgiázni és egy kicsit kiadni a feszültséget akár sírással is.

2012. jún. 7. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Én 25 éves vagyok, és tini koromtól ez van. Már van babám is, azt hittem, utána majd nem leszek ilyen, a fenéket, talán még jobban, bőghetnékem van, ha mosolyog, ha belegondolok, milyen gonosz tud lenni a világ, vagy ha szép a naplemente.

Érzékenyek vagyunk, ez van :)

2012. jún. 7. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

én vagy,hogy teljesen ok nélkul sírok,mert ugy érzem nagyon jó lenne egy kicsit sírni,bevallom egy kicsit szeretek is néha sírni :)

14/L

2012. jún. 7. 20:28
 4/10 A kérdező kommentje:
nekem is jól szokott esni... :)
2012. jún. 7. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen normális!

és a lényeg hogy soha ne tartsd vissza hanem engedd hogy kijöjjön belőled a feszültség,így nem jársz úgy mint sokan,hogy tartják-tartják aztán egyszer csak kirobban!

2012. jún. 7. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen,sokkal ingerültebb vagyok..:S normális ez.:D
2012. jún. 7. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Én veletek szemben nem tapasztaltam ilyen változást. Fordítva köttetett volna össze bennem valami?:D
2012. jún. 7. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Kedves tegnapi 20:28-as Válaszoló! Nem baj ha szeretsz sírni, mert azzal rengeteg feszültséget adsz ki magadból, amit ha magadba fojtanál egy csomó betegséget idézhetne elő!
2012. jún. 8. 06:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális.. én nem sírtam.. erős vagyok aztán mikor kitörtem az KO.. normális.. ;)

14/l

2012. jún. 8. 23:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 16F vagyok mégis sokat sírok ha egyedül vok... Teljesen normális :)
2012. jún. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!