Lányok! Veletek is szokott ilyen lenni? Normális ez?
Kisasszony, maga éppen most érik nővé! Ez teljesen normális, valaki a menstruáció idején tör-zúz, valaki meg depis.
Tudod a nők mikor egyedül vannak szeretnek nosztalgiázni és egy kicsit kiadni a feszültséget akár sírással is.
Én 25 éves vagyok, és tini koromtól ez van. Már van babám is, azt hittem, utána majd nem leszek ilyen, a fenéket, talán még jobban, bőghetnékem van, ha mosolyog, ha belegondolok, milyen gonosz tud lenni a világ, vagy ha szép a naplemente.
Érzékenyek vagyunk, ez van :)
én vagy,hogy teljesen ok nélkul sírok,mert ugy érzem nagyon jó lenne egy kicsit sírni,bevallom egy kicsit szeretek is néha sírni :)
14/L
Teljesen normális!
és a lényeg hogy soha ne tartsd vissza hanem engedd hogy kijöjjön belőled a feszültség,így nem jársz úgy mint sokan,hogy tartják-tartják aztán egyszer csak kirobban!
Normális.. én nem sírtam.. erős vagyok aztán mikor kitörtem az KO.. normális.. ;)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!