Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megütnétek a 13 éves...

Ti megütnétek a 13 éves lányotokat, azért, mert nagyon rossz passzban van és emiatt ingerült?

Figyelt kérdés
ez már elég régen volt, évekkel ezelőtt, azóta megbocsátottam a szüleimnek, de most valahogy felmerült a dolog... 13 évesen nagyon bedepiztem, és bunkó voltam a szüleimmel... akkor akadtak ki nagyon, amikor mondták, hogy kezdjek már el tanulni, mert sokat rontok... nekem meg nem volt erőm... mondták hogy hozzam ki a házit és elmagyarázzák... végig tök bunkón magyarázták és mondtam hogy ez nekem nem megy és nem is akarom hogy menjen... megütöttek elég rendesen, menekültem előlük, öngyilkos akartam lenni... és ez nem egyszeri alkalom volt. és attól függetlenül, hogy megbocsátottam, eszembe szokott jutni. ha nekem gyerekem lenne, főleg lányom, nem ütném meg, és ha a férjem megütné, nagyon megharagudnék rá! ti erről mit gondoltok?

2012. máj. 27. 11:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Soha ne tanulj a gyerekeddel, mert egy idő múlva azt gondolod: ez a gyerek egy idióta, utána jön a:

szándékosan csinálja, hogy engem bosszantson.

a vége meg az hogy a szülő üvölt, a gyerek sír

2012. jún. 2. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
ja és ezt nem az én okos :) fejemből pattant ki, hanem Vekerdy írta
2012. jún. 2. 13:42
 13/14 Agnetha válasza:

Alapjáraton: a szülők mindig jót akarnak a csemetéjüknek, azt szeretnék, ha ő lenne a legokosabb, a legszebb,a legszorgalmasabb, a legilledelmesebb és így tovább.Valószínű, hogy azért ütöttek meg,mert nem az első alkalom volt, hogy szóltak, szedd össze magad, javíts a tanulmányi eredményeiden.Még segíteni is akartak, hogy együtt vegyétek át a tanulnivalót.

"Tök bunkón magyarázták"?Hogy mondhatod a szüleidre, hogy tök bunkók, mikor őnekik köszönheted az életed,ők nevelnek, taníttatnak, ,csak jót akarnak neked, felkészítenek az életre, amiről köztudomású, hogy nem egy habos torta.Szállj magadba és gondolkozz el azon, ami történt.Majd amikor Neked gyereked lesz, meglátod, mennyire van szükség testi fenyítésre, legyen az lány, vagy fiú.Most ne ítélj,inkább köszönd meg, hogy törődnek veled.Sok "szülő" lemond a gyerekéről, intézetbe teszi, talán az jobb lett volna? Adj hálát a sorsnak, hogy vannak szüleid.

2012. jún. 8. 08:50
 14/14 A kérdező kommentje:
ha vki vmit bunkón csinál az nem egyenlő azzal hogy bunkó... nem bunkóztam le senkit....:D
2012. jún. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!