Lehet, hogy ez a kamaszkor miatt van?
4 gyerekes családanya! én mindent értek, csak azt nem, hogy a rákba tudod így fölhúzni magad egy anonim kérdezz-felelek oldalon,miközben nem is bántottak semmivel, csak egy rossz vicc volt az egész??? lehetnél okosabb! én 1 gyerekes vagyok és 2 évvel fiatalabb, mint te, csak mondom.
nemrég még (látszólag) kedves tanácsot adtál a kérdezőnek, most meg köpködsz rá. melyik az igazság? biztos minden rendben van veled?
kérdező, a cím alatti 3 sorból kábé lehetett következtetni a családi hangulatotokra, úh. abszolút nem meglepő, amit írsz. sajnos anyukád generációja (aki én is vagyok meg a 4 gyerekes családanya is) nagyon nehéz korszakot élt meg, minden, amiben hittek addig, kiderült, h hamis, rossz, minden a visszájára fordult, az ember egy kicsit elveszett a káoszban. ez egy elcseszett generáció. sok frusztrált, idegbeteg ember, elnézést az érintettektől, vannak persze kivételek. amit anyukád tett veled, az nem gonoszság, hanem a teljes összezavarodottság és kilátástalanság eredménye. még a gyereknevelési elvek is a visszájára fordultak. én részemről nagyon sajnálom, és remélem, h azért feltalálod magad az életben, nem követed a rossz példákat. kitartás!
Nincs szánalmasabb annál, ha egy nagybetűs felnőtt előbb kezd el személyeskedni (csak hogy a kis önérzete még véletlenül se sérüljön), mint hogy elismerje egy nála fiatalabb igazát. Érvek híján megteszi a jó öreg "Idősebb vagyok, kussoljál!" duma is, ugye?
Tudom, régi már a kérdés, de ezt egyszerűen nem hagyhattam szó nélkül.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!