én egy kitalált lányról írtam sztorit a blogomba,mintha naplót írna. ha van kedved olvass bele. de a legelején kezd,mert amúgy nincs értelme xd
csatlakozom, a türkiz betűszín nagyon rossz, szerintem akkor is az lesz, ha megváltoztatod a hátteret.
háttér: blogod oldaláról tervezés --> sablon --> háttér
én mondjuk html-kódban változtattam meg mindent, de azt hosszú lenne elmagyarázni.
amúgy én sem látom fölöslegesnek, és nem is rossz.picit zavarnak helyesírási hibák (pl. nem szakkőr, hanem szakkör, nem megilyedünk, hanem megijedünk), no meg kicsikét hosszú lére van eresztve a történet, ha összébb szednéd, akár 10 mondatba, jobb lenne olvasni.de írjad csak, hátha majd kialakul.
előző vagyok: rosszul gondoltam, amit meg akarsz változtatni, az már nem a háttér, úh. sablonban nem lesz meg a lehetőség.
html kódban menj a <head> menüponthoz, és addig olvasgasd a kacsacsőröket, amíg a <background>-ot megtalálod. szerintem nem színevek vannak ott, hanem színkódok (pl. a fehéré 'ffffff'), úh. előtte tölts le webről egy színkód-magyarázót. ha nagyon nem vagy otthon az informatikában, kérj segítséget vki ismerőstől.
Szerintem meg nagyon jól néz ki! De igaza van az egyik válaszónak, ezt magadnak írd és ne mások véleménye érdekeljen..mert az már régen rossz! Én is most szeretnék elkezdeni blogot írni!:_)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!