Csak én vagyok ilyen? Az a bajom hogy 15 vagyok és utálok vásárolni :S mármint ruhát..
itt van kb 5 percre tőlünk egy bevásárlóközpont és nem érzek semmi olyat hogy nekem oda kéne mennem..
sőt
egyenesen utálom..
miért van ez? és vagytok még így ezzel ti is?
:):):)
azért remélem én majd kinövöm :)
mamááám. esküszöm nem értelek titeket:D
én egyszerűűen imádom(LLL)
ma is egész nap vásároltam:)
ez egyáltalán nembaj. más érdekel:)
én imádok vásárolni de nem vok plázacica havonta elmek veszek pár cuccot azt ennyi. nem megyek suli után plázákba h na most vmi dögösdolgot veszek és addig nem mek haza és végig járom az összes üzletet stb..
én anyukám uuuuuuuugy örülne ha olyan lánya lenne mint te :)))
15/L
Nekem mindig az volt, hogy amikor anyámmal mentem, persze h nem az tetszett neki ami nekem és akkor csak veszekedés lett belőle, több órányi mászkálás után se vettünk semmit...
Most már vagy egyedül megyek vagy barátnőimmel.Így imádom::)
Ja a próbálgatással se tudom mi a bajotok:D először macerás de amikor már rájössz h mi az ami tuti nem áll jól,akkor nem kell fölöslegesen próbálnod...de előbb ki kell tapasztalnod, mi illik a testalkatodhoz stb:)
15/L
hehe :D én anyum nem mindig örül nekem xD
nővérem sem plázacica de ő szeret vásárolni :)
hmm...majd igyekszem javítani a hozzáállásomon is :) sok múlik rajta
13/l vagyok és én se szeretek nagyon vásárolni
anyával is csak úgy hogy ajánl nekem én meg lepontozom álltalában meg hogy giccses(nem bírom a csili-vilit) meg minek is nekem van elég ruhám:D farmerem és pulcsim is úgy hordom hogy nadrág és pulcsi 1 héten ugyanaz:)
Meg ha pl volna is kedvem költeni akkor is kajára(nem is tudom miért) de arra meg nem költöm mert minek:D
:D ellene szól annak amit mondok,de én inkább ruhát vennék a helyedben (de csak abban az esetben ha egy hétig ugyanazt hordanám..:D) én azért szeretem sűrűbben cserélgetni a ruháimat xD
legalább te sem szórod a pénzt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!