chh na ne én se vok pláza cica,de azért a normális nőket igenis lázba hozza egy egy csinos szerelés ,izléses bizsu, vagy szép ezüstékszer,nem beszélve a kozmetikumokról,pedig azok soxor ott találhatók,az üzletekben,és minthogy ott lehet nézelődni,talizni a barátnőkkel,a plázákban,igenis jó dolog néha a barátnőkkel elmenni vásárolni ,beszélgetni....lehet hogy nincs akivel elmenj?
2009. jún. 25. 20:08
12/34 A kérdező kommentje:
lenne olyan akivel elmehetnék, sőt anyuval is elmegyek ha arról van szó, de csak ha muszáj..
egyébként válogatós is vagyok nagyon :(
abban reménykedem hogy ez idővel meg fog változni..
és ha azt nézzük még nem vagyok nő :D
de azt nehezen tudom elképzelni hogy majd ha nagyobb leszek önállóan kéne mennem nézelődni,próbálgatni, ruhát venni..
jó oké nem muszáj egyedül..
nemtom én úgy látszik ilyen vagyok
2009. jún. 25. 20:49
13/34 A kérdező kommentje:
és nagyon nem szeretnék plázacica lenni, örülök hogy a környezetem nem ilyen :)
2009. jún. 25. 20:52
14/34 timido válasza:
szerintem attól elmehetne, hogy van kivel, én utálok mással elmenni, míg én céltudatosan vásárolok, és hipp hopp lerendezem, addig akivel vásárolok MINDEN ruhánál megáll, áááhh isstenem, inkább egyedül, mint mással. :D:D Amugy az előző voltam, az a 16 éves lány, aki szintén utál:D
2009. jún. 25. 21:26
15/34 anonim válasza:
ez nem baj, engem se érdekel, csak akkor veszek ruhát, ha valami nagyon muszály és már tényleg nincs (kinőttem, elszakadt,stb..)
csajos csaj vagy?
2009. jún. 25. 22:49
16/34 A kérdező kommentje:
h úgy vesszük akkor szeretem a (jó) ruhákat,na de már csak itthon a szekrényemben :D
nem mondanám magam fiúsnak
2009. jún. 26. 11:52
17/34 anonim válasza:
Fú, ha nagy ritkán megyek ruhát vásárolni, érzem, hogy fél óra után kikapcsol az agyam és csak a menekülésre tudok gondolni... 18/L
2009. jún. 26. 16:36
18/34 anonim válasza:
Szerintem ez így van jól,én sose szerettem próbálgatni,mert ritkán találtam magamra valót(nem vagyok kövér,csak aránytalan,nagyobb cici:D ).
Én már csak azt szeretem ha találok több vmit ami jól áll,és méretre is passz és akkor évekig nem kell menni..........vááááááááááá
30/N
2009. jún. 30. 00:15
19/34 anonim válasza:
Túl sok az áru.Túlkínálat van mindenből,persze h az ember nem tud választani.Most nem csak a ruhákra gondolok,hanem a bev.központokban ha élelmiszert vesz az ember.Na az is.....mire végigyaloglod,rendesen szédül az ember,mert suhan veled a táj,nézel mindnefelé,mert keresed ami a listán van...Vagy mehetünk sok kis helyre és akkor két hétig tart mire mindent összeszedsz.Szóval sztem ne aggódj,örülj h megmarad a pénzed,majd vehetsz magadnak vmi csini ruhát hihi
2009. jún. 30. 00:18
20/34 anonim válasza:
én meg 14 vagyok és ugyan ez van velem:D a barátnőim suli után csomószor mondják h menjünk el plázázni ne én utálok ruhákat nézegetni meg próbálni meg ilyenek..:S ha már nagyon kéne 1-2 cucc, akkor legszívesebben egyedül vásárolok. bemegyek a boltba, és 2 perc múlva már kint is vagyok 3 pólóval a kezembe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!