Nem tudom miért mentetek neki a kérdezőnek,érthető hogy aggódik a lányáért.Kérdező vannak olyan emberek akik képesek szexkapcsolatban lenni,a lányod is ilyen,ettől még nem kurv@.Mindenkinek más az értékrendje,én nem tudnék senkivel sem szexelni,alkalmanként,akit nem szeretek.Szerintem ne foglalkozz vele,már nagykorú,ha neki jó csinálja,mindenkinek el kell követni az életében hibát,hogy fejlődjön a személyisége,nem óvhatod meg mindentől,amúgy meg szerintem sokkal nagyobb baj lenne ha azt tudnád,meg hogy mindenkivel összefekszik.
2012. ápr. 23. 10:50
12/18 anonim válasza:
5. szerinted ez így jó és követni kell a korszellemet? akarva, akaratlanul, csak megjegyzem, a Te gondolkodásod és a korszellem következtében az abortuszok száma is több. vagy az természetes, hogy úgy dobáljuk a gyerekeket a kukába, mint más a zsebkendőket? Hát normális szülő nem így nevelné a gyerekét, mint amit Te írtál. Csak már haladni kell a korral, így ha pl. az lenne a divat, hogy a kútba kell ugrálni, akkor azt is követni kéne.
Kérdező, szerintem beszélgess a lányoddal erről. Szóval tényleg szexpartner csak? Nem barátja, vagy ilyesmi?
2012. ápr. 23. 18:03
13/18 anonim válasza:
5. vagyok
Kedves utolsó! Igen, szerintem egy felnőtt nő nyugodtan létesíthet szexuális kapcsolatot házasságon kívül is. Szerintem értelmes emberek esetén ez a két dolog nem függ össze. Attól mert egy felnőtt ember szexuális kapcsolatot teremt, az nem jelenti azt hogy abortuszra járkál közben. Vannak még felelősségteljes fiatal felnőttek. Én 35 éves vagyok, és még soha nem volt abortuszom, pedig nem most kezdtem :) Ja és 13 éve élek párkapcsolatban házasság nélkül, 1 kisfiúnk van.
Miért szerinted az a NORMÁLIS ha előbb házasság és utána szex? Én soha nem biztatnám erre a gyerekemet. Mert szerintem ez baromság. És mi van ha az esküvő után derül ki, hogy nem passzolnak az ágyban. na? akkor élje le boldogtalanul az életét? ez a követendő példa? a hagyomány miatt? hát köszi de inkább nem, Inkább tapasztaljon, és utána kösse össze az életét valakivel.
Tudod, az vesse rám az első követ, aki csak házasságban szexelt.
2012. ápr. 23. 19:26
14/18 anonim válasza:
Rendben van. Amúgy a lány tud róla, hogy Te értesültél az adott "dologról"? Rákérdeztél, megbeszélted vele?
2012. ápr. 24. 16:26
15/18 anonim válasza:
Kérdező! Nem olvastam végig az összes kommentet, mert már lassan nem is neked válaszolnak hanem az saját nézeteikért állnak ki. Tehát. Hogy én konkrétan mit tennék? Először is megkérdezném hogy akar -e róla Velem az anyjával beszélni. Másodszor is ha dühösen és mérgesen neki esel hogy ő mostantól a te szemedben egy k_rva akkor ne is várd hogy majd valaha is elfogja mondani az ilyen szexuális dolgait, ergó nem hogy ezt véletlen tudtad meg ne adj ég ha teherbe esik majd azt is csak véletlen fogod megtudni, mert ő félni fog a te reakciódtól ezért inkább minden az egyik barátnőjével fog megbeszélni. Tehát nyilván nem azt tanácsolom hogy tapsikolva menj oda hozzá hogy milyen jó híreket hallottál. Mindenképp világosítsd fel a védekezésről - biztos hogy tudja hogy mi meg hogy - de azért jobb ha többször elmondod, és látja hogy ebben is segíted! Viszont ami szerintem tényleg fontos lenne nálatok, hogy valami bizalmi szálat kialakíts vele, mert csak úgy fogsz tudni rá hatni, hogy később tényleg ne az utcáról kellejen úgy összekaparni.Ezen meg már kár aggódnod hogy most van egy szex partnere, mert ha úgy akarja úgy is megfogja tartani! Ha bele egyezel ha nem. Ez itt már 2012, örülj hogy nem a 12 éves lányodról tudtad meg ugyan ezt!Ma már lassan az sem tűnne fel senkinek. :D
2012. ápr. 24. 17:46
16/18 anonim válasza:
Jobb ha egy van neki, mint egynél több! A hormonok tombolnak, vele éli ki. Ha normális srác, annál jobb.
Megkérdezném, hogy van-e valakije, barátja...akar-e barátot stb. könnyedén elbeszélgetni. Lehet, hogy beszél a srácról, így jobban megismered a helyzetet.
2012. ápr. 24. 20:22
17/18 anonim válasza:
Felnőtt nő. 19 éves, nem 12-15, mi közöd van hozzá? Anyám hasonló mentalitással bírt, mint te, ezért nem mondtam el neki soha semmit, (ezért tudta meg ő is csak véletlenül a dolgokat) Szerintem gondolkozz el, hogy miért jó neked zsarnok szülőnek lenni, mikor ez nem vezet sehova, csak titkolózáshoz.
Ha már szülő lennék, akkor sem érdekelne, hogy 19 évesen csak szex kapcsolata van. Vágyai vannak attól még, hogy nem talál normális férfit(ami tegyük hozzá manapság nem annyira meglepő) egy normális kapcsolatra, a testi szerelemre szüksége van!!!
2012. máj. 24. 11:14
18/18 anonim válasza:
Szia Én is 19 éves vagyok és 1,5 hónapos terhes! Én sem osztottam meg a szüleimmel hogy mikor mit csinálok a barátommal (most már vőlegényem.) Mondjuk Én úgy nem feküdtem le senkivel hogy nem voltunk együtt,de mindenkinek magának kell eldöntenie hogyan éli az életét :) Beszélj vele!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!