Milyen ötleteitek vannak üvegezéssel kapcsolatba? 14-15 éves korosztálynak? -meddig mehetünk el?
Attól függ, milyen kategóriában..
Gondolom a szexuális részére gondolsz...
Ölbe ülés, tapi, szájrapuszi, max csók szerintem..
A több magánügy, 2 személyre tartozik.
L/17
Túl messzire ne menjetek,mert azért van egy határ ahonnan már ez magánügy.Tehát kérdésnél ne kérdezz olyat,hogy masztizol-e már,vagy hogy milyen gyakran masztizol.Én pl. kapásból mondanám,hogy ez csak rám tartozik...Merésnél szerintem a csók,simogatás,az ami belefér.Esetleg ha bevállalósak vagytok akkor nyári estéken vkinek a hasáról egy pici fagyit enni.De ennél messzebb szerintem ne menjetek!:D
14/L
Hát mi rohadt sokat partyztunk így.. Lehet rosz példát mutatok, de valakinek ezt is kell!
Egyik bulin, kint voltunk a kertbe... Már mindenki eléggé alkoholos befolyás alatt volt, amikor valaki felkiabált, hogy üvegezzünk.. Levideóztuk az egészet..
Úgy csináltuk, hogy 1 kör 5 pörgetésből állt. Minden körben más volt a feladat...
Pl.: Akire az üveg szája mutat, kikell választania 1 személyt, akinek lekell vennie a felsőjét és egy ponttól kezdve (a játékban lévő választott) elkezdi csókolgatni azt a személyt akit választott felfele haladva végül a másik személy eldönthette, hogy engedi a smárt vagy nem. Ha engedte akkor plusz pont járt!
Mi pontoztunk is hozzá. És akinek a legkevesebb pontja gyűlt össze, aki nem volt annyira merész és azt mondat inkább nem csinálom meg, annak valami feladatot meg kellett csinálnia.. amit a játék elején beszéltünk meg!
De persze kevésbé erotikusan is meglehet oldani..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!