Nos, ez lehet másnak egészen apró dolognak fog tűnni, de én napok óta nem tudok enni/aludni miatta. Múlt hét pénteken röpdogát írtunk fizikából, ami hármas lett. Sajnos nem tudtam tanulni rá, hisz csütörtök délután vérzett az orrom, szédültem, elképesztően gyenge voltam. Mióta kikaptuk, teljesen idegroncs lettem. Soha nem volt még hármasom, még csak négyesem se. Minden tantárgyból dicséretes voltam félévkor. Hetedikes vagyok, ez az évvége már beleszámít a gimi felvételibe. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire elcsesztem. Gyengébb pillanataimban sokszor a pengét hívom segítségül és a karom már tiszta seb, ami megint zavar. Pszchiológusnál már voltam anorexiával diagnosztizálva. Úgy érzem, én sosem lehetek elég jó. Esténként nem alszom, a kávéautomata már meggazdagodott belőlem. Az anorexia már épp halványulóban volt, de 5 napja nem ettem semmit.
Hát te aztán nem vagy normális az tuti. Pszichológus kéne, mert bajok vannak.
Ezt pedig nem sértésként mondom, még ha úgy is veszed.
2012. ápr. 7. 21:53
12/13 anonim válasza:
járj rendszeresen pszichológushoz, mielőtt rosszabb lesz a dolog... legyél erős, próbálj meg leszokni a vagdosásról, gondolj arra, hogy milyen kellemetlen, hogy megmaradnak a hegek.
tudom, hogy nehéz, de próbálj meg lazábban állni az élethez, gondolj arra, hogy nem számít h minden tökéletes legyen, fontosabb h jól érezd magad.
2012. ápr. 9. 23:59
13/13 anonim válasza:
Egy rossz jegy még nem jelent semmit,nincs értelme ezért vagdosni magad, mert ettől semmi nem oldódik meg viszont súlyos károkat okozol magadban...
Mióta vagdosod magad?
Beszélj a szüleiddel,vagy egy jó baránővel :)
Ha sokáig ezt csinálod rászoksz,magányos, depressziós,talán még drogos ember leszel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!