Másnál is volt már ilyen?

Neked hatalmas törődés és szeretet hiányod van!
Ne vagdosd magad, a jegyeid miatt meg pláne nem, az egész nem ér annyit!
Na és ha kaptál egy hármast, valahol el kell kezdeni, nem egészséges kitünőnek lenni mindenből, olyan nincs hogy valaki mindenhez értsen, mindent szeressen, max maximalista lesz, amivel mindenki életét megkeresítí majd maga körül (beoszottak, családtago, gyerekei) kicsit legyél lazább, ne csak a sulinak élj
ja és okos dolog mondani, de ha mód van rá ne kezdj el drogozni, mert az olyan ember akire ennyire nem figyelnek, nem kap szeretet, simán belecsúszhat ebbe
Nem csak a sulinak élek, mondjuk barátaim nem nagyon vannak, mindenkinek "túl tökéletes vagyok". Mondjuk félek, hogy valaki rájött,mert kaptam egy SMS-t:
"Arcán mosoly, csuklóján vágás, a tökély csak ámítás"
Nagyon zavar az is, hogy tökéletesnek hisznek, elég visszahúzódó vagyok emiatt. Drog eszembe se jutna.
Tudom, hogy nem megyek semmire a vagdosással, de egyszerűen már függő vagyok.

Drágám, nem összezuhanni kell, hanem sokkal inkább összekapni magad.
Becsúszott egy hármas, na és? Mindenkinek lehet rossz napja, sőt, mindenki követ el hibákat, azért vannak ezek, hogy kijavítsuk őket. Kapd össze magad, egy szerencsétlen hármast év végéig simán kijavítasz, okos vagy, csak ezt a sajnálom magam baromságot felejtsd el.
Elhiszem, hogy a kamaszkor nem egyszerű, mind megszenvedtük anno, de ha elmerülsz az önsajnálatba, akkor sose jutsz előre. És más meg nem fog sajnálkozni veled, mert időpocsékolás, kár erre fordítani.
A figyelemfelkeltés is sokkal egyszerűbb, ha nem hülyeséggel akarsz kitűnni a tömegből.
Ma már minden második tini vagdossa magáét, és önértékelési problémák miatt evési problémáik is vannak, gondolom nem akarsz egy lenni a tömegben, beolvadni a sok buta közé, aki nem lép át a saját árnyékán.
Tűnj ki közülük azzal, hogy cselekszel, nem egy sarokban sajnálod magad.
Bocs a nyers válaszért, de mindig bosszant, amikor értelmes emberek úgy viselkednek, mint egy 4 éves óvodás.
Tanulj inkább fizikát, azzal többet elérsz, mint a pengével, meg a kajamegvonással. És légy önmagad, ne egy majom a sok közül.

Hát én örülök a félévi 4-esemnek fizikából, teljesen hülye vagyok hozzá, nem értem... :D De így is felvettek egy erős gimibe, 5-szörös túljelentkezéssel, negyedik helyen vagyok az ideiglenes listán. És nem csak ebből volt 4-esem. (németből és kémiából is)
Egyébként szerintem jót tenne neked, ha egy kicsit felengednél. Nem kell görcsösen mindenből jónak lenni! Simán felveszek ilyen átlaggal egy erős gimibe is, nem kell ennyire aggódni. Ennyi idősen élvezni kéne az életet, barátkozni... Nem tudom milyen szüleid lehetnek, de valamit nagyon elcsesztek. Épp az a gond, hogy túl tökéletessé akartak tenni, maximalista lettél.
Nem az a lényeg, hogy mindig, mindenből tökéletes legyél. Azért tanulsz, hogy később megélj a pénzből amit keresel. Gondolom majd fősulira/egyetemre akarsz menni, és igazság szerint csak az a lényeg, annak a tudásnak fogod hasznát venni. Mindenki le fogja szarni, hogy ált. suli 7. osztályában volt egyszem hármasod...

Én vagdostam magam 3,5 évig, mert elég durva életem volt , nem tudtam feldolgozni. Karcolásokkal kezdtem, aztán egyre mélyültek a vágások. A karom (alkar, felkar), a combom, a lábszáram tele van a hegekkel, és bevallva nem szépek. A karom, amit nem kíméltem kb olyan, mintha egy rotációs kapa száguldott volna rajta végig.
Kérlek, hagyd abba. Nagyon nehéz, nekem is eszembe jut, amikor valamilyen konfliktusom van, de később érdekes lesz egy állásinterjún magyarázkodni, ha észreveszik. Hatalmas önuralom kell hozzá, de megéri. Nekem pl egyre szebb a kezem, halványodnak a hegek, amik egykor majdnem centi mély sebek voltak.
Remélem sikerül abbahagynod. :)
A suli miatt ne parázz, egy hármas nem a világvége. Ha csak ötösöd van, akkor nem számít. :)
17/l

Először is,mielőtt válaszolnék a kérdésedre,minden rosszindulat nélkül megkérdezem a következőt:mégis hogy van egyáltalán merszed ahhoz,hogy megvagdosd magad?hogy tudod magadtól a kaját megvonni?
Ezek komoly kérdések,mert én,mint egy depis 16 éves kamaszlány nem tudnám megvagdosni magam az életbe soha..gondolni gondoltam már rá,dehogy rá is vetemedjek??SOHA!!Mert van ami megállítson.És tudod mi az?
HOGY VAN ÉRTELME KÜZDENI!! Mert sosem tudod,mi jön holnap.Lehet,hogy jön egy fiú,akibe beleszeretsz.. vagy lehet,hogy jön egy fizika témazárós 4-es vagy 5-ös:DD és basszus! az tök jó érzés.
DE!!
Olykor rossznak is kell lennie,hogy lehessen és legyen is jó:) hiszen például a filmekben sokszor látható,hogy a fiú meg a lány összefut a suli folyosóján és elesik a lány és felsegíti a fiú és szerelmesek lesznek:D Nos ez a való életben nem működik azért ilyen egyszerűen,meg általában fel sem segít semmilyen fiú..(tisztelet a kivételnek) és ismét..
..és ismét itt a DE!!
1.Azaz elesés fájdalmas volt a lánynak,a fiúnak meg az ütközés!
2.Aztán végülis szerelmesek lettek..
3.Lehet,hogy nem is figyeltek volna fel ennyire egymásra,hogyha nem ütköznek össze :D
Az evésről pedig:
Ha nem eszel,akkor kiürül a tested energiatartaléka(szakszerű fogalmazásom köszönhető az egészségügyi szakközépnek):D ,és egyszer csak összeesel.Energiahiány mellett jóval lecsökkenhet a vércukorszinted,ami ájulást okozhat.Nálam is ez volt,csak én a betegség miatt nem ettem,mert nem volt étvágyam még tavaly..(hasmenéses betegségem volt,ilyen vírus)
16/L

Én megértelek.
Ha szeretnél valakivel beszélgetni, szívesen segítek :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!