Kamaszok ti szerettek tanulni? Milyen tanulók vagytok? Ha nem szerettek ak mivel szeditek rá magatokat és milyen módszerrel tanultok? Nehéz nektek a tanulás?
ha ennyi kérdést teszel fel, akkor mit vársz? hogy mindenki egy szavas válaszokat fog irni?
amugy válaszom: nem szeretek, de kell, félévkor 4,89-es átlagom volt, könnyen tanulok szerencsére, és egyszerűen az hajt, hogy el szeretnék érni egy célt (kitünő bizi, jo gimi)! 14/L
Tegnap volt a ballagásom.5.-ben volt egy négyesem de azt leszámítva mindig kitűnő voltam.Megérte mert nem akár milyen jutalmat kaptam érte!
14/L
nem szeretek tanulni, de tudom, hogy muszáj jó végzettséget szerezni ahhoz, hogy meg tudjak élni ebben az országban.
nem szokott nehéz lenni, elég az ha figyelek órán és otthon átnézem.
Úrég, de régi kérdés :DD
Még általános iskolás voltam, amikor válaszoltam, most meg már orvosira járok, akkoriban meg még bőven csak álmodoztam róla. Még mindig utálok tanulni, de megérte.
Bárcsak itt is úgy menne azért, hogy 1,5 óra alatt felkészülök több tárgyra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!