Kamaszok ti szerettek tanulni? Milyen tanulók vagytok? Ha nem szerettek ak mivel szeditek rá magatokat és milyen módszerrel tanultok? Nehéz nektek a tanulás?
Szeretek tanulni. Azt, ami érdekel, és az könnyen is megy.
Amit meg nems zeretek, de muszáj, úgy veszem rá magam, hogy nekem kell a jó jegy és az átlag, aztán elvonszolom a hátsómat tanulni.
4,5-4,6 az átlagom.
Megint attól függ, hogy szeretem-e vagy nem. A több oldalas törit 5-10 perc alatt simán megtanulom, de a szintén többoldalas verselemzés csak hosszú tanulás árán /volt, hogy 3 órán át/ sikerül.
17/l
Világéletemben nem szerettem tanulni. Meg is látszódott főleg az általános iskola bizonyítványomon...
19f 13adik osztály
Én van, hogy szeretek, van, hogy nem! De muszáj! Nagyon jó tanuló vagyok (általánosban én voltam a legjobb ó, itt gimiben nem tudom). Az átlagom eddig mindig 5 volt de most félévkor infóból és tesiből 4-t kaptam (igen komoly). Szóval az átlagom 4,8 lett :/. Milyen módszerrel? Ha van időm leírom amit kell tudni egy másik papírra és onnantól kezdve tudom. Ha nincs sok időm akkor én is elolvasom majd felmondom magamnak. Nem nehéz de fárasztó. Azért mert este szoktam haza érni (zeneiskola, szakkörök stb.).
14L
Nem igazán, ami megy azt nem kell tanulni(reáltárgyak), ami meg nem annyira, az meg azért mert nem tudok normálisan tanulni(töri, magyar)
Kitűnő, tavaly töriből volt négyesem. (Részletesebben nagyrészt ötös, max. 4/5-4-es, 3-asom, vagy annál rosszabb idén még nem volt.)
Töri, magyar, föci: Elolvasom kétszer-háromszor, törinél, föcinél kiírom, úgy veszem rá magam, hogy "Egy óra tanulásba senki nem halt bele. Egy óra és mehetsz. Ne maradj már hülye. Szét fog szívatni, ha nem tanulsz. Azt akarod mint tavaly?"(töri négyes, mindenki azzal volt elfoglalva, hogy javítsam ki, de tudtam, hogy nem tudom)
Nyelveknél: Kirakom magam elé a külföldi ismerőseim(rokonok, meg egy barát) képét, és így előttem van, hogy nyárig meg kell tanulnom.
Amúgy nem nehéz a tanulás, meg tudom érteni. Csak nem szeretek, és nincs jó technikám.
15/L
Bocsi, ha hosszú lett, próbáltam röviden.
Most vok első éves gimin egész évben egyszer tanultam többször nem akkor is csak kémiára:)
reál tantárgyak:3-4 néha rosszabb néha jobb
humán tantárgyak:5
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!