13 évesen mennyire normális a 90B-s mell?
Ismerek olyan lányt aki vékony, még is nagy cicije van. Úgy hogy ne aggódj.
13 éves korodhoz képest elég nagy, de előfordul.
Ha csak 56 kiló vagy, akkor nagyon széles lehet a hátad. Nem úszol vagy kajakozol vagy bármi egyéb sport, ami a felsőtestet ennyire erősíti?
Én 54 kiló vagyok és 75-ös melltartót hordok. (C-t, de most nem ez a kérdés).
Szerintem simán csak rosszul mérte.
Nekem alapból is széles a hátam, most van rajtam 15 kiló felesleg is, és még így is csak 86 centi a mell alatti rész. Tehát 85-ös melltartó kell.
Elvileg lehetséges, persze.
Én mindig 80B-s méretet hordtam, szülés után 30 évesen hordok 85-ös méretet. De különösebben nem voltak nagy melleim soha.
Szóval szerintem normális.
Hát elég durva az a 90 cm.
Én is 13 éves vagyok, 167 cm és 56 kg. 75B melltartót hordok. A melled egyáltalán nem nagy, teljesen átlagos. Viszont a hátkörméret nem értem hogy lehet ennyi... Vagy rosszul mérted, vagy baromi kövér vagy, amit kétlek.
13. vagyok
Amúgy ha olyan arányosan hízott meg, mint én, akkor el tudom képzelni, hogy senki nem látja baromi kövérnek, "csak" húsosnak. Ezért nem is gondolná a kérdező magáról, hogy milyen hájas. Megmondom őszintén én is meglepődtem, hogy 15 kiló plusz van rajtam, nem gondoltam volna. Szerintem is kérdező is így lehet vele.
De jó, hogy legalább most megtudta, hogy igencsak van mit lefogynia.
Ha annyira fent van a hátsó része, akkor túlzottan felhúztad a vállpántokat. Ereszd lejjebb, és akkor érezni fogod, hogy valószínűleg túl széles ez a méret, legalábbis az általad megadott paraméterek alapján.
A B kosár egyébként valóban nem nagy, átlagos, a körméret csak a mellvonali hátad méretét jelzi és nem a melledét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!