Mindig imádtam énekelni,de nincs tul jó hangom,és már egy ideje gondolkodom azon,hogy énektanárhoz megyek,de félek,hogy már késo.
14/L
2012. ápr. 1. 16:59
1/10 anonim válasza:
énekelni énekelhetsz. csak olyan szinten soha nem leszel, mint azok, akik sokkal korábban elkezdték
2012. ápr. 1. 17:06
2/10 anonim válasza:
Szerintem még annyira későn nincs. Jobb mintha 20on éves korodban mennél el. Szerintem próbáld meg mindenképp. Ha meg sem próbálod nem tudhatod. :)
2012. ápr. 1. 17:21
3/10 anonim válasza:
mennyi baromságot összehordanak...
énekelni tanulni 17-18 évesen kell elkezdeni tanulni,a lányok is mutálnak és náluk sokkal jobban elhúzódik a mutálás,ha ebben az időszakban megerőlteted a hangszálaidat,még el is szakadhatnak,egy normális hozzáértő tanár egy 14 évest nem fog tanítani,nem vagy elkésve semmiről
értek hozzá 6 éves tanulok énekelni
2012. ápr. 1. 17:29
4/10 anonim válasza:
*6 éve
2012. ápr. 1. 17:30
5/10 A kérdező kommentje:
pedig már vagy 10 perce amiattt sírok,hogy már késo,de ha igaz,hogy nem akkor orulok :)
2012. ápr. 1. 17:31
6/10 anonim válasza:
ez nem balett,vagy sport,vagy akármilyen tánc,hogy ha később kezded akkor nem mehetsz az olimpiára,nem leszel profi balettos vagy egyéb,14 évesen egyátalán nem késő,de az sem árt ha általánosba énekeltél kórusba,a mutálás kb 14-18 év között van,kinek mikor egyén függő,nekem 15 évesen kezdődött és 18 éves koromig tartott,valakinél kevesebb idő,engem tévedésből vállalt el a tanárnőm 15 évesen,azt hitte már jóval elmúltam 16,és lassan 17 leszek:) félreértett,de aztán mivel ért hozzá úgy képzett hogy semmiképpen sem ártson nekem,most 22L vagyok rengeteget fejlődtem,mindig is oda voltam az éneklésért,amióta az eszemet tudom éneklek,szóval ne aggódj nem vagy elkésve
2012. ápr. 1. 17:57
7/10 anonim válasza:
nagypapám 64 évesen kezdett el énekelni tanulni,szóval nem vagy lekésve semmiről ;D
14/L
2012. ápr. 1. 19:40
8/10 anonim válasza:
nem késő, ezt a hülyeséget
2012. ápr. 1. 20:22
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő 17-19 a legideálisabb a kezdéshez. Viszont, ha most elkezded izomzatilag is felkészíteni magad az éneklésre, sokkal könnyebben megy majd. Az énekhang képzésnél a legfontosabb (az adottságok mellett) a helyes alátámasztás. EZ tulképpen a bordaközi izmok és a rekeszizmok mukáját jelenti. Nézz utána a neten, milyen speciális tornagyakorlatok vannak erre, imádni fog a leendő énektanárod, ha nem a nulláról kell kezdened, és neked is jelentősen könnyebben megy.
Az én énektanárom egyébként 10 perc alatt szült anno, olyan kidolgozott, izomzata volt haskörnyékén, ami pont a toló, tartó és egyéb hangképzési rutintól alakult ki.:)
2012. ápr. 2. 00:12
10/10 anonim válasza:
Nem késő egyáltalán, de ha tényleg nincs jó hangod akkor az még változhat.Én fiatalabb vagyok nálad 1-2 évvel én 9 évesen kezdtem el énekelni és én is nagyon szeretek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!