Szerintetek ez miért van így? O. o
8.-os lány vagyok,novemberben lettem 14. Már két kislány is megkrédezte tőlem,hogy ,, te hányadikos vagy" én mondom ,,nyolcadikos". máskor pedig azt kérdezte a kislány,hogy ,,én is 7.-es vagyok?" (még 7-ben)
Szerintetek ezt azért kérdezik ,mert gyerekes lehetek??
Mindjárt leírom magam. :DD
162 cm vagyok és viszonylag vékony kb 48 kg.
átlagos ruhákat hordok,csőgatya ,tornacipő,pulcsi
van egy kis alakom,de igazából elég lapos vagyok elől.. Mondjuk,ha megnézek más 14 éveseket,azokhoz képest téll kicsi lehetek.. nagy mell és mondjuk vannak akik elég erősen festik magukat és az idősíti őket.
Nem akarok kicsinek tűnni :D Mit csináljak??
Elég komolynak tűnik,tehát suliban még gyerekes se vagyok,inkább itthon. (:
14/L
éretlen vagy ennyi.de ezt tudod te is.majd kinő a melled.addig meg ha nagyon szükséges zokni vagy wc papír a melltartóba.xd
16/l xd
*tűnök
:DD
nem leszek olyan pícsa.. :D türelem rózsát terem..
Gyerek vagy,persze hogy gyerekes vagy,és kicsinek tűnsz,végülis még kicsi vagy.Inkább örülj neki hogy ha fiatalabbnak néznek,az meg hogy 7.-es vagy 8.os vagy teljesen mindegy egy 13-14 éves is ugyanolyan kislány,
Még serdülsz,majd lesz nagyobb melled is,majd kialakul a rendes alakod,kialakul a személyiséged,nem lehet siettetni de ne is akard élvezd ki hogy gyerek vagy,hidd el jobb mint felnőttnek lenni.
22L
kösz ia válaszokat
én nem írtam,hogy 7.-esnek hittek. olvad el újra. :) és nem sminkelek,csak korrektor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!