Lányok! Mi lenne ha egy fiú énekelve vallana szerelmet?
ha ezt filmben látom akkor azt gondolom hogy ó milyen romantikus de művészies stb de amúgy nagyon nyálasnak gondolnám és gáz lenne szerintem..
de a verset tudnám értékelni.. ilyen Ady-szintű szimbolikus verset, nem csak rímbe szedni azt hogy "szeretlek ANna, megcsókolnálak Anna, jársz-e velem Anna" hanem ha vers akkor már level 99 :)
de amúgy én örülnék célzásoknak is, vad flörtöléseknek is, egyértelmű jeleknek is...
tehát vagy jelek vagy egy profi vers de a kettő között gáz.
nem, ennyire nem fontos. akkor nem fogok énekelni x)
marad a normális.
Valóban..ha jó hangod van és ezt mások is mondják,akkor valj szerelmet egy dallal:)
Viszont ha rossz hangod van,megmondom őszintén-lehet,hogy ez most szemét kijelentés lesz-én kiröhögnélek..:// bocsi
16/L
ha jó a hangod,a dalnak van mondanivalója-esetleg saját,és tetszenél nekem fú elolvadnék.:)
jó,hogy még vannak ilyen fiúk...
15/L
Jó is lehet, nekem talán bejönne (főleg ha zongorázna is mellé), de van két kritériuma:
1) legyen jó hangja! Nekem a mélyebb hang tetszik, de ez egyénfüggő.
2) szép dalt adjon elő. Ne legyen nyálas, "júúúj, úgy szeretlek, lehoznám neked a csillagokat" stílusú, sőt még nem is muszáj szerelemről szólnia. Csak szép legyen.
De szerintem az is nagyon klassz, ha tudsz valami hangszeren és csak úgy ének nélkül játszol neki. Pl sok fiú tanul pont a csajok kedvéért (amit amúgy nagyon nem értek, magának tanuljon ne másnak, de mindegy) és ha már gitár, akkor valami klasszikusabb darabot, ahol megmutatkozik a tehetség is. (Ergo nem 4 akkordos dalocskák.)
De ez abszolút lány függő, ismerek pár dalt, aminek örülnék ha eljátszaná egy fiú nekem, ha nem is vallomásként, szimpla kedvességből. Szóval csak óvatosan. És lehetőleg kettesben legyetek. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!