Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 évesen normális az 56 kiló?!

13 évesen normális az 56 kiló?!

Figyelt kérdés

Májusban leszek 13 éves. Nem vagyok egy nádszálkisasszony, de nem is vagyok az a "uhh de dagadt..!" lány. Anyukám szerint normális és csak a csontjaim vastagok, de én azért kicsit kövérnek találom magam. Nagyjából ilyenek a lábaim:

[link]

Viszont a hasam nagyon csontos, a csípőm meg vastag. A fenekem és a combom pedig kövér..(Körte alak?:S)

Amúgy 166 cm vagyok.

2012. márc. 24. 16:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
36%

már bocs de a megfelelő súly nem a kortól függ és elég nevetséges, hogy ahhoz méritek be. természetesen a magasságtól függ, akárhány éves az illető... most komolyan ha a 12 éves húgom 175 centi magas, akkor is legyen 40 kiló mint az osztálytársai??

bár így is nagyon vékony, 52 kiló, én 54 vagyok ugyanilyen (kb. 1-másfél centi eltérés lehet) magassággal 17 évesen... természetesen az emlőmirigyeim fejlettebbek :D de akkor is ez nem kortól függ... Istenem -.-"

2012. márc. 26. 16:12
 12/14 Katorcii válasza:
0%
május hányadikáán?? :O :D mer én is akk és 13 leszek am sztem tök normál mongyuk az 1ik lány szept ben lesz 13 és alig 40 kg!!! am normáál mer én 46,5 kg vok és 157 cm :D azt tök para voltam h full kövérvook :/
2012. márc. 26. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem 58 kiló az sok! Ha már most ennyi vagy később mi lesz? Én most 13 vagyok 167 cm és 42 kg. Nem vagyok anorexiás,sőt szerintem pont jó vagyok. Nincs beesett arcom, van fenekem,nem vagyok pálcika :)
2012. ápr. 5. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenném, hogy vele egy magas barátosném 60 és 63 kiló között jojózik és ő a teljesen normális alkat, akad rajta hús persze, de abszolút esztétikus, molettnek nem lehet nevezni. Mindemellett 14 éves, ergo pusztán egyetlen esztendő áll közétek. 42 kilósan belesem merek gondolni, miféle kriptaszökevény formát öltene. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy etiópszinten állsz, félreértés ne essék, én csak nem szeretem, ha alaptalanul riogatnak valakit, ezesetben a kérdezőt. Kinézhet ő egészségesen formásnak is attól még, hogy máson nem vesznek el a "plusz" kilók.

Egy 160-1 centis, 63 kilós, túl-és normálsúly határán trappoló 14 éves lány

2012. máj. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!