Ti mit tennétek a helyemben?
nem szeretem a sulimat, és az osztályomat se. ha párba kéne állnia mindnekinek valakievl hogy kölcsönösen barátok és számítnak egymásra nekem senki se lenne a párom.
szerintetek tengjek lengek napról napra, néha beleerőltessem magam a beszélgetésekbe (nem kényszer, csak olyan sz*rul vagyok néha hogy már önkéntelenül is) és valahogy vészeljem át ezt a pár hónapot vagy csináljam azt amit régen, ami be is vált hogy agykontrollal meg ilyenekkel népszerű leszek? csak ehhez nagyon sok energia is kell... és elég fárasztó de megéri.
ti mit tennétek?
14l (8.o)
szia!Nem értem mit szeretnél,mert azt írod hogy már népszerű lettél egyszer csak sok energia kell hozzá?
Ha nem bírod őket minek bele az energia?!Közösségi életet úgy is lehet élni,hogy nem puszipajtás mindenki.Persze nem ártana legalább 1 jó barát.De most mész középsuliba nemkosára, ott találsz majd új emberkéket:)
beszélgess mindenkivel, keresd a közös hangot. és a jót is, mert mindenkiben van valami, csak meg kell találni. ne türelmetlenkedj :D
én se imádom az osztályomat, mert elég gyenge közösség vagyunk de akik csak egy kicsit is szimpatikusak azokhoz egyből odamegyek beszélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!